Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winter uitjes

Winter Personeelsuitje

Personeelsuitje organiseren in de winter? Hier vind je een overzicht van de leukste winter personeelsuitjes:

Curling & IJsbeelden Arrangement (€ 15,- Korting)
Curling op de boulevard van Scheveningen. Hoe leuk is dat! En gaaf in combinatie met een bezoek aan de prachtige ijsbeelden van de Ice Expo Scheveningen.
Fun Curling Den Haag-Leidschendam
Curlen kennen we allemaal van TV. Het spel met de stenen en bezems... Fun Curlen heeft het ook maar dan met een hoog ''fun'' gehalte. Dit alles op een sfeervolle en overdekte ijsbaan van zo'n 1000 vierkante meter bij Den Haag. En na afloop is een après ski feestje natuurlijk altijd mogelijk in het gezellige après ski café.... Lees verder..
Party on Ice IJsspelen Den Haag
Vrolijk je winter op met leuke spelen op het ijs zoals Human Icebowling, Jeu d Ice, Human Curling en Rodel Priksleeslalom on ice en Fun Curling. Dit alles op een sfeervolle en overdekte ijsbaan van zo'n 1000 vierkante meter! Superleuk als bedrijfsuitje! En natuurlijk is ook een spetterend feest in de après ski bar aan de ijsbaan een echte aanrader...
IJsspelen Geleen
Vrolijk je winter door met Be Relactive Events op het ijs in Geleen!
IJsspelen Den Bosch
Vrolijk je winter door met Be Relactive Events op het ijs in Den Bosch!
IJsspelen Eindhoven
Vrolijk je winter door met Be Relactive Events op het ijs in Eindhoven!
Fun Curling Tilburg
'Veeg' de vloer aan met je collega's tijdens Fun Curling in Tilburg en win! Hilariteit gegarandeerd.
Fun Curling Geleen
Altijd al willen weten hoe curling nou precies werkt, maar nooit de kans gehad om dit te ervaren? 'Veeg' nu je team naar de overwinning tijdens een gezellig potje Fun Curling in Geleen!
Fun Curling Den Bosch
Altijd al willen weten hoe curling nou precies werkt, maar nooit de kans gehad om dit te ervaren? 'Veeg' nu je team naar de overwinning tijdens een gezellig potje Fun Curling in Den Bosch!
Fun Curling Breda
Altijd al willen weten hoe curling nou precies werkt, maar nooit de kans gehad om dit te ervaren? 'Veeg' nu je team naar de overwinning tijdens een gezellig potje Fun Curling in Breda!
IJssculpturen
Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn. Hamertje, beiteltje, schuur- en schaafwerk, dat is IJskoud de beste ijspret!
Party on Ice IJsspelen
Vrolijk je winteruitje op met een leuke teambuilding activiteit op het ijs! Speel verschillende games op de ijsbaan in Amsterdam. Kerstborrel tip!
Fun Curling
Fun Curling, een orgineel winter uitje in Amsterdam! Met onze 'fun' curling competitie geven we er ook nog eens een hoog fun gehalte aan: niet te serieus maar gewoon lekker een competitie spelen. Op de Coolste Baan van Nederland in 2019? Lees verder...
Party on Ice Games
Company event, Ice games, Curling, Ice golf, luge slalom, Human Ice bowling, Rodelslalom, Human Curling… Apres-ski
Ice Sculpting
Think it, see it, sculpt it! A fun and creative event, ice sculpting with clear blocks of ice. Let your creativity loose and sculpt your ice block using a hammer and chisel…
Fun Curling
Curling is originally a sport with its roots in The Netherlands. Glope Events is bringing it back!
IJssculpturen maken
Superleuke ice carving activiteit met heldere ijsblokken. Maak de mooiste ijssculpturen met het hamertje en het beiteltje...
Fun Curling Kurhausplein
Curling is een spel met stenen en bezems... Fun Curling heeft het ook, maar dan met een hoog ''fun'' gehalte, voor een geslaagd bedrijfsuitje of in combinatie met een kerstborrel. In november, december en januari ook mogelijk voor het beroemde Kurhaus Hotel!
IJssculpturen Workshop
Beschikken jullie over creativiteit en durven jullie de strijd aan te gaan met een prachtig helder blok ijs? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Ideaal voor na de vergadering of lange kantoordag. Ijssculpturen is ook op locatie mogelijk!
Fun Curling Eindhoven
Altijd al willen weten hoe curling nou precies werkt, maar nooit de kans gehad om dit te ervaren? 'Veeg' nu je team naar de overwinning tijdens een gezellig potje Fun Curling in Eindhoven!
IJsspelen Den Haag
Team uitje in de winter. Dacht je dat het koud was op het ijs? Met de sneeuwkettingen onder de voeten en de hilarische ijsspellen zal je geen tijd hebben om daaraan te denken..
Fun Curling Scheveningen
Altijd al eens willen Curlen. Die sport met die zware stenen en bezems. Dat kan op het Kurhausplein in Scheveningen..
Be on Ice IJsspelen Kurhausplein
Hilarisch groepsuitje op het ijs. Winter spelen zoals Human Icebowling, Jeu 'd Ice, Human Curling en Rodel, prikslee slalom on ice en fun curlen. Dit alles op de prachtige ijsbaan op het Kurhausplein! Dit zijn de ijsspelen van Scheveningen met leuke party, borrel en winterse diner mogelijkheden..
Ijsspelen Dordrecht
Een ijskoude activiteit gevuld met fun. Dat zijn onze winterse IJsspelen. Wat dacht je van Ice-Sjoelen, een Prikslee Slalomrace, Human Bowling, en Funcurling dat zijn de onderdelen waarmee je op de ijsbaan plezier gaat maken . Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie op de sfeervolle en prachtige Ijsbaan in Dordrecht.
Party On Ice IJsspelen omgeving Rotterdam
Be cool on ice! Dat is ons motto bij deze carrousel van ijsspelen. Een heerlijk winters bedrijfsuitje op een schaatsbaan in de omgeving van Rotterdam met hilarische activiteiten als een Oud Hollandse prikslee competitie, Human Bowling, Human Curling, Jeu d'ice en Funcurling. Welk team wordt dit jaar Koning Winter?
Fun Curling Amsterdam
Fun curling, an original company trip in Amsterdam! With our 'fun' curling competition we will give you a high 'fun' experience; this activity is not too serious but is very nice and fun to do.
Wings Winter Apres Ski Party Rotterdam
Wings Winter Apres Ski Party Rotterdam in een geweldige Winterwonderland setting
Wings Winterworld Rotterdam
Wings Wintergames Rotterdam inclusief eten en drinken in een gezellige warme wintersetting.
Ice Sculpting Amsterdam
Having fun with ice and cutting in the ice. Hammer, Chisel, sanding and planing with an iceblock, that will be the best fun on the ice.
Big Winter Event
Cheer up your winter with a self-chosen combination of winter activities. Design your own event with a combination of activities, food and beverages at th Museum Square Ice Rink in Amsterdam.
Après Ski Quiz Amsterdam
The craziest quiz in Amsterdam, this will be one big party! Winter tip for a fun and nice company trip and group company.
Party on Ice Amsterdam
Cheer up your winter event with fun team building activities on ice! Play different kind of games at the ice court in Amsterdam.
Winter event op maat
Vrolijk je winter op met een zelfgekozen combinatie met een winter event op maat. Een combinatie van de leukste winter events op het museumplein in Amsterdam.
Après Ski Quiz
De gekste quiz van Amsterdam, dit wordt één groot feest. Winter tip voor een gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.
Curlen in Den Haag
Kom met ons curlen in Den Haag-Leidschendam of in Scheveningen op het Kurhausplein. Laagdrempelig op de leuke en sfeervolle gelegenheidsbanen. In korte tijd leren wij je de kneepjes van het curlen, waarna de competitie kan beginnen. Natuurlijk zijn er prijsjes te verdienen.... Hét ideale uitje voor Kerst of Nieuw Jaar..
Pub Quiz
Who ends this Pub Quiz with the most points and can call their team the best? Have a relaxing evening with your team under the enjoyment of a drink. We make this Pub Quiz one big party at a fun location in Amsterdam.
Fun Curling on Ice - Dordrecht
“Echt fun op het ijs!?” Speel het curlingspel met onze gekleurde fun stenen en de bezems. Ervaar deze tactische sport op het ijs, in een competitie vol met fun. Een bedrijfsuitje Curling is een gezellige aciviteit op het ijs.
Fun Curling Amsterdam
Fun Curling in Amsterdam, daarna lekker dineren in de omringende restaurants en je hebt een compleet bedrijfsuitje!
IJsspelen Amsterdam
De beste kersborrel tip! IJsspelen op het Museumplein of een andere leuke ijsbaan nabij Amsterdam beleef je onze winterpret ten top..
Fun Curling On Ice
Fun Curling On Ice origineel, sportief en gezellig Ervaar deze tactische sport op het ijs, maar dan in een fun-competitie. En dat in de omgeving Rotterdam !
Ijsspelen Breda
Oud Hollandse spelen op het ijs in Breda. Hilariteit, Teambuilding en vooral veel Fun
Fun Curling On Ice Breda
Ervaar deze tactische sport op het ijs, in een competitie vol met fun. Een origineel en leuk bedrijfsuitje op de ijsbaan in Breda
Après Ski Quiz
Video entertained! Houden jullie van een kennisspel onder het genot van een hapje en drankje op een leuke locatie? Dan is dit het uitje voor jullie! 80’s, 90’s, muziek en video entertainment is waar deze Après Ski Quiz uit bestaat. Natuurlijk begeleid door onze leuke quizmaster.
Ijssculpturen SS Rotterdam
Een bedrijfsuitje Ijssculpturen op het dek van de SS Rotterdam... lees meer
Down hill Curling on Snow
Down hill Curling is de nieuwe sensatie op de sneeuwbanen van Snowworld. Glij naar beneden van de sneeuwbaan terwijl je probeert de curling stenen in de juiste baan te dirigeren. Leuk voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest in combinatie met een gezellige borrel of winters diner in het restaurant.
Fun Curling on Ice - Dordrecht Hoorn Breda
“Echt fun op het ijs!?” Speel het echte curlingspel met onze gekleurde fun stenen en de bezems. Ervaar deze tactische sport op het ijs, in een competitie vol met fun.
Ijsspelen Dordrecht
Een ijskoude activiteit gevuld met fun. Dat zijn onze winterse ijsspelen. Human Curling, Jeu d’Ice, een prikslee slalomrace, human bowling met slee en kegels en funcurling het ijs zijn zomaar de onderdelen waarmee je op deze ijsdag plezier gaat maken . Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie op de Ijsbaan in Dordrecht. Welk team wordt onze ijskoude Koning Winter?
Curlingquiz!
Kom in de sfeer van de olympische winterspelen met deze hilarische activiteit! Bij deze game wordt zowel jullie sportkennis als curlingskills op de proef gesteld!
Den Haag - Eisskulpturen
Eiskalter Eisspaß, bei dem ihr eure eigene Skulptur aus Eis kreieren könnt. Diese originelle Aktivität eignet sich besonders gut als Betriebsausflug. Lasst eurer Kreativität freien Lauf und erschafft einzigartige Kunstwerke!
Snow games
Fun in the snow! In these snow games your team will compete for fun prizes.
Rotterdam - Eisskulpturen
Seid ihr kreativ und nehmt die Herausforderung an, mit Hammer und Meißel ein Kunstwerk aus Eis zu erschaffen? Dann ist dies der perfekte Ausflug für euch und besonders gut nach einem langen Bürotag geeignet. Spaß aus Eis garantiert.
Dordrecht - Curling
Spaβ auf dem Eis - Spielt im Team unser originales Curlingspiel in Dordrecht. Dazu lernt ihr nicht nur die richtige Taktik, sondern habt auch jede Menge Spaβ.
IJsbeelden Expo en zelf IJssculpturen maken Scheveningen
Superleuke ijsarrangementen bij CoolEvent te Scheveningen. IJssculpturen expo kijken en daarna ook zelf carven in een sfeervolle 'Stube' op het strand..
10
Big winter event Rotterdam
Beleef een mooie winterdag, kerstborrel of netwerk event met collega's en/of zakenrelaties met deze super gevarieerde ijsdag, waarbij de deelnemers zelf kunnen kiezen aan welke winteractiviteit(en) zij willen deelnemen. IJssculpturen, ijsspelen, funcurlen, schaatsen, ijshockey, apres skiquiz en natuurlijk een spetterende party.
Pub Quiz
Wie eindigt deze Pub Quiz met de meeste punten en mag zich het slimste team noemen? Lekker ontspannen vragen beantwoorden met je team onder het genot van een drankje. Wij maken van deze Pub Quiz één groot feest op een gezellige locatie in Amsterdam.
IJssculpturen Den Haag
Een IJssculptuur maken is een bijzondere activiteit. Zeker ook als team. Laat zien hoe creatief je bent en maak er een kunstwerk van...
IJssculpturen
Samen met je collega's of vrienden creatief aan de slag met ijsblokken. Deze fun workshop ijssculpturen is ook mogelijk 'op locatie'!
Après Ski Quiz Boathouse
De gekste quiz van Amsterdam, dit wordt één groot feest. Winter tip voor een gezellig bedrijfsuitje of groepsuitje.
Be on Ice on tour
De ijsspelen op eigen locatie! Een leuk bedrijfsuitje in de winter met diverse ijsspelen zoals Human Icebowling, Ice Volley, Human Curling en Rodelslalom on Ice. Na afloop een winterse stamppot?
IJsspelen Amsterdam
Vrolijk je winter op met leuke spelen op het ijs zoals Human Icebowling, Human Curling en Rodelslalom en Jeu d' Ice. Dit alles op het Museumplein in Amsterdam. Kerstborrel tip!
Vergaderen en Fun Curlen
Combinatieprogramma vergaderen + Fun Curling
Vergaderen en IJsspelen
Superleuk programma wat een productieve vergadering combineert met een gezellig spel op het ijs!
IJsspelen Dordrecht Hoorn Breda
Een ijskoude activiteit gevuld met fun. Dat zijn onze winterse IJsspelen. Wat dacht je van Ice-Sjoelen, een Prikslee Slalomrace, Human Bowling, en Funcurling dat zijn de onderdelen waarmee je op de ijsbaan plezier gaat maken . Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie op onze sfeervolle en prachtige ijsbanen.
Curling Clinic Olympisch
Volg onze officiële Curling workshop met originele granieten curling stenen. Leer de techniek, het spel van top- curlers! Omgeving Den Haag is zeer goed bereikbaar. Bedrijfsuitje en kerstborrel tip!
Fun Curling Nijmegen
Curling, een van oorsprong Nederlandse sport die terug is van weggeweest! In dit geval in een aangepaste vorm speciaal voor een leuke overdekte ijsbaan.
Fun Curling on tour
Met onze funcurling stenen kunnen wij door heel Nederland komen, om dit leuke programma voor jullie te verzorgen. In het programma vind je een overzicht van de locaties waar we al mee samenwerken, maar als je zelf een mooie ijslocatie hebt, komen wij graag langs.
Sneeuwspelen
Een origineel uitje voor jong en oud in de sneeuw!
Be happy on ice
Zoek je leuke ijsspelen op een mooie ijsbaan? Verschillende spellen worden gespeeld, waardoor de dag een groot succes wordt!
Fun Curling
Curlen met een hoog fun gehalte! Speel het spelletje met de bezems zoals gezien op tv nu met gekleurde funstenen. In een competitie vol fun kunnen jullie nu deze tactische sport op het ijs ervaren.
Big Winter Event
Ervaar het winterse gevoel met deze Big Event Winter dag. Hilariteit op het ijs, met ijs en in de aprés ski tent. Met z'n allen het ijs op en een avond met gegarandeerd veel lol meemaken, daar staat de Big Event Winter voor.
IJssculpturen on the beach
Wat een mooi contrast... Strand en ijssculpturen. In deze workshop ijssculpturen maken op het strand is het wel even doorwerken, maar een mooi sculptuur wordt het zeker!
Ice Carving Challenge
Ga samen met je collega's de uitdaging aan om een groot ijssculptuur te maken. Per 2 of 3 deelnemers een ijsblok en carven maar! Met het gehele team worden de ijsblokken na bewerken aan elkaar gemaakt, tot er een gehele creatie van ijs ontstaat... Superleuk netwerk event mogelijk met een hapje en een drankje..
Crushed Ice Games Downhill
Beleef de Crushed Ice Games downhill als uniek bedrijfsuitje vol fun, midden op de boulevard voor de Pier van Scheveningen.
Winter Chalet on de Beach games
Een actief en winters evenement voor echte teambuilding!
Après Ski Quiz
Met collega's, vrienden of familie lekker de kroeg of après ski bar in en super gezellig strijden tegen elkaar met de Après Ski Quiz...80’s, 90’s, muziek en video entertainment is waar deze Après Ski Quiz uit bestaat. Natuurlijk begeleid door onze leuke quizmaster.
Après Ski Winter Quiz
De leukste quiz in de winter! Video entertained! Hilarisch, leuke onderdelen met o.a. muziek rondes, videorondes, interactieve rondes. Geschikt voor elke leuke locatie zoals het Après Skicafé bij Snowworld, de leuke horecalocaties langs de gelegenheids ijsbanen, hotels of zelfs in jouw bedrijfsrestaurant..
Sneeuwspelen met Oud Hollands thema
Een bedrijfsuitje met grootmoeders sneeuwspelen in een modern jasje. Bijvoorbeeld priksleeën rodelslalom, oud-hollandsch curling, sneeuw grabbelen op de glijband, sneeuwballen prijsschieten en ringsteken op de slee. En sneeuwzeker...
IJsspelen met Oud Hollands thema
Beleef diverse ijsspelen uit grootmoeders tijd, maar dan in een modern jasje! Bijvoorbeeld priksleeën, oud-hollandsch curling, ijsgrabbelen op de band, prijsschieten en ringsteken op de slee.
IJssculpturen Rotterdam
Zijn jullie creatief en durven jullie de strijd aan te gaan met een prachtig glashelder blok ijs inclusief beitels en hamers? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Een prachtig kunstwerk van ijs is wat jullie gaan maken en een hoop fun gegarandeerd. Ideaal en laagdrempelig voor na de vergadering of lange Rotterdamse kantoordag. Op locatie mogelijk!
IJssculpturen op locatie
Een groot mooi helder ijsblok wordt voor je neus neergezet op jullie kantoor of andere speciale locatie. De opdracht: maak er iets moois van. Van ons krijg je het gereedschap maar nu is het de beurt aan jou.
IJssculpturen Hoek van Holland
Een groot mooi helder ijsblok wordt voor je neus neergezet….Brrrrrr. De opdracht ..maak hier iets moois van. Van ons krijg je het gereedschap maar nu is het de beurt aan jou.
Fun project: Ice-carving tijdens uw congres!
Iets te doen tijdens uw congres, mixer of of ander vrijblijvend evenement? Glope Events bied u dé activiteit voor tijdens het netwerken: Grootschalig Ijscarven!
IJssculpturen Amsterdam
Tijdens deze workshop ijssculpturen laat je je leiden door je eigen creativiteit en die van je team.
Ice Sculpting Rotterdam
Whichever way you look at it, it’s a very cool event!!
IJssculpturen Boathouse
IJssculpturen! Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn... Ice carven is in de zomer ook een origineel bedrijfsuitje!
Party On Ice Ice games Rotterdam
Be cool on ice that is our motto during this carousel of fun ice games.
Ice Carving Challenge
Together with your team mates take on the challenge of carving a large Ice Sculpture.
Big Block Ice Carving
Carving, sculpting a big block of ice as a team. With our instructors it is a fun addition to any event or party……
Snow Games On Tour
Leuke sneeuw activiteiten op een locatie naar keuze!
Pub Quiz On Tour
Met collega's, vrienden of familie lekker de kroeg, beachclub, of het restaurant in en super gezellig strijden tegen elkaar met de Pub Quiz...
Ice Carving Big Block On Tour
Carven aan een groot ijsblok met vrienden, familie of collega's is een bijzondere activiteit!
IJssculpturen On Tour
Een IJssculptuur maken is een bijzondere activiteit. Laat zien hoe creatief je bent en maak er een kunstwerk van!
IJssculpturen Arnhem
Ice Carving, ijskoud de leukste winterworkshop die je een keer moet hebben meegemaakt. Be Challenged Events levert de glasheldere ijsblokken en gereedschappen. Jullie gaan aan de slag om het ijsblok om te toveren tot je eigen unieke ijssculptuur.
IJssculpturen Nijmegen
Ice Carving, ijskoud de leukste winterworkshop die je een keer moet hebben meegemaakt. Be Challenged Events levert de glasheldere ijsblokken en gereedschappen. Jullie gaan aan de slag om het ijsblok om te toveren tot je eigen unieke ijssculptuur.
IJsspelen Breda
Koud in de winter en op het ijs? Absoluut niet! Met deze IJsspelen zul je het gegarandeerd warm krijgen en veel plezier beleven!
Sneeuwspelen Eindhoven
Beleef onze superleuke en unieke Sneeuwspelen in Eindhoven!
IJsspelen Haarlem
IJsspelen in Haarlem op de IJsbaan Haarlem. Dat is een gezellig winteruitje!
IJsspelen Rotterdam
IJsspelen in Rotterdam op de Schaatsbaan Rotterdam. Dat is een Cool winteruitje!
IJsspelen Leidschendam
Het meest hilarische uitje bedrijfsuitje in de winter, de ijsspelen. Met spellen als human bowling, curling en priksleeën ligt iedereen in een deuk.
Ice Games with an old Dutch theme
Traditional Dutch Ice Games but with a modern touch. A great winter event in which teams battle it out on the ice to see who will take home the prizes.
Fun Curling Den Haag
Altijd al eens willen Curlen. Die sport met die zware stenen en bezems. Dat kan op 't Plein of het Kurhausplein in Den Haag..
IJssculpturen Madurodam Winter Special
Witte Kerst!? In de wintermaanden verandert Madurodam in een sprookjesachtige winter locatie. Met onze IJssculpturen workshop maak je jullie bezoek compleet. Vergaderen, borrelen of gezellig dineren? Vraag naar de mogelijkheden
Be de Vos Winter Experience on Snow
Be de Vos is een sensationeel en spannend psychologisch sneeuw programma, waar meer bij komt kijken dan gedacht wordt. Een coole team experience, in winterse sferen...
Be Robinson Team Experience on Snow
Een echt teambuilding programma op de pistes van Snowworld. Met je collega's strijden in de sneeuw met uitdagingen waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn!
Foxhunt Snowworld
Bewijs samen dat jullie de beste ‘hunters’ van de dag zijn! Dit nieuwe spel wordt gespeeld in teams van 2 personen die met een ander tweetal lopen. Alles op de sneeuwbaan van Zoetermeer...
Vliegeren in de winter
Leuke sportieve activiteit, vliegeren voor in de winter!
Curling Clinic Zoetermeer
Learn and play this fascinating Olympic game on the ice...Curling
Après Ski Quiz
A fun team game whilst enjoying a drink. Our quiz master will take you through the various rounds and will ask the questions you and your team members have to answer.
BIG Winter Games
De big winter games zijn opgezet voor grote groepen of kleinere groepen die meerdere activiteiten willen doen.
Fun Curling Leidschendam
Fun Curling een leuke en toegankelijke variant van het traditionele curling! Dit alles in een originele fun workshop als bedrijfsuitje of personeelsfeest.
Vliegeren in de winter
Handschoenen aan, powerkiten, uitrollen, instructie volgen en... windvlaag... Daar word je warm van!
GPS Dropping met Legertruck Breda
Avontuurlijke dropping met authentieke legertruck.
Ice Carving Big Block
Carven aan een groot blok met je team of als aanvulling op een event, feest, of partij onder leuke begeleiding...
GPS Winter dropping
Wil jij ook gedropped worden in een mooie omgeving met een lichtbron om bijzondere opdrachten uit te voeren? Dan is dit uitje echt iets voor jou!
Tuk Tuk ijspegel Rally
Beleef de Tuk Tuk Winter Rally en kom helemaal in de wintersferen. Een echte aanrader in combinatie met een leuke kerstborrel. Zit jij in de winnende tuk?
Winter Chalet on de Beach games
Een actief en winters evenement voor echte teambuilding!
Be On Ice IJsspelen Leiden
Zoek je leuke ijsspelen op een mooie ijsbaan? Glope biedt onder andere fun curling aan op de ijsbaan Leiden voor grote en kleine groepen.
Curling Clinic Olympisch
Curlen op een echte curling baan tijdens deze workshop met granieten curling stenen. Na deze workshop zal je met andere ogen naar de curling sport kijken.
iPad Quiz
Een leuke interactieve quiz! Er zullen vragen gesteld worden door de Quizmaster en jullie zullen deze beantwoorden met behulp van de iPad.
IJssculpturen Rotterdam
Een IJssculptuur maken is een bijzondere activiteit. Zeker ook als team. Laat zien hoe creatief je bent en maak er een kunstwerk van...
IJssculpturen Hoek van Holland
Een groot mooi helder ijsblok wordt voor je neus neergezet….Brrrrrr. De opdracht ..maak hier iets moois van. Van ons krijg je het gereedschap maar nu is het de beurt aan jou.
10
Sauerland on snow
Winteradventures in Sauerland... Snowgames, ski, apres ski, kaasfondue en spa......