Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Tours en Tochten

Tours en Tochten Personeelsuitje

Een leuke tour of tocht organiseren voor jullie personeelsuitje? Hier vind je een overzicht van de leukste tours en tochten:

Mountain bike tour
Mountain bike tour Seville. A great team building outdoor activity to discover the amazing surroundings of this beautiful city. We can organize different routes for any experience level and group size.
iPad City Tour Amsterdam
Who knows the most of Amsterdam? Discover Amsterdam with our fun iPad City Tour. Due to questions and information, you discover and experience the city of Amsterdam. You will see different famous spots of our beautiful city, Amsterdam.
Cityrally Amsterdam
A relaxing tour with different kind of transport vehicles through Amsterdam! This Cityrally is a full-day program where all sights of Amsterdam will be seen.
Car Puzzle Tour Amsterdam
During this car puzzle tour, it is not about speed but about the knowledge, orientation skills and giving the right instructions to the chauffeur. The chauffeur is one of you! You are going on an adventure in the surroundings of Amsterdam during this car puzzle tour.
Flower Power Fietstocht
Peace, Love, ban de bom. Doe je hippie kleding aan en beleef dan een prachtige 'peace forever' fietstocht door Den Haag en omstreken met leuke 'hippie' opdrachten!
T2 Flower Power Tour
Keer terug naar de tijd van de Flower Power! Met de klassieke Volkswagen T2 oldtimers beleef je een mooie interactieve tocht door Scheveningen en Wassenaar, met leuke vragen en opdrachten. Zit jij in de winnende T2?!
E-Chopper Tocht Hoek van Holland
Een origineel Bedrijfsuitje in Hoek van Holland op onze nieuwe e-choppers . Een unieke ervaring om op deze nieuwe beachcruisers te rijden Want cruisen, dat is het. Even leuk als vroeger, maar nu klimaatvriendelijker.
E-Chopper tour Rotterdam
Een origineel bedrijfsuitje in Rotterdam met onze E-Chopper tour Rotterdam.
T2 Flower Power Tour
Volkswagen busjes Tour Rotterdam. Vanaf de luchthaven in Rotterdam start hier jullie originele bedrijfsuitje T2 Flower Power Tour
Auto rally puzzeltocht Wings Rotterdam
Een Rotterdamse Auto-Puzzelrit waarbij je in een verrassend stukje Rotterdam leuke Points of Interest tegenkomt. Gezellig,leuk om te doen en altijd goed weer!!
Kano Amsterdamse grachten
Lekker de grachten op in Amsterdam! Deze kano's zijn hier speciaal voor gemaakt. Lekker snel en goed wendbaar. De basistechnieken worden je in korte tijd geleerd, waarna je de uitdaging aangaat.
Mountain bike tour
Mountainbike tour Sevilla. Een geweldig team dat buitenactiviteiten bouwt om de geweldige omgeving van deze prachtige stad te ontdekken. We kunnen verschillende routes organiseren voor elk ervaringsniveau en groepsgrootte.
Auto puzzeltocht
Niet zomaar een puzzeltocht, maar met de eigen auto een navigatie Challenge langs duinen, villa's en strand.
Eco Solex of E-Chopper Tour
Lekker cruisen met opdrachten onderweg, en wel met de Eco Solex of E-Chopper. Een superleuke tocht en 100% groen.
O.V. Spoor Games
Tijdens de O.V. Game gaan jullie reizend naar alle opdrachten toe. Hoe meer locaties jullie bereiken binnen de tijd, hoe meer punten je kan verdienen.
O.V. Stads Games
Tijdens de O.V. Game gaan jullie reizend naar alle opdrachten toe. Hoe meer locaties jullie bereiken binnen de tijd, hoe meer punten je kan verdienen.
Escape The Battle
Strijd in 5, 50 of 500 teams, in een ruimte tegen elkaar! Met een leuke escape formule. Let the battle begin!
Escape Game Team Battle
Je kent het inmiddels wel, een traditionele escape room waarbij een groep mensen in een of meerdere kamers wordt opgesloten. De escape room is in 2006 in de USA ontwikkeld, ze bestaan in Nederland sinds 2013. Maar wat als je voor wat voor reden dan ook niet opgesloten wil/kan worden in een escaperoom? Dan hebben wij de oplossing hiervoor, boek nu bij ons de Escape Game Team Battle!
iPad Stadstour Amsterdam
Wie weet het meeste van Amsterdam? Ontdek Amsterdam tijdens deze gezellig iPad stadstour. Aan de hand van vragen en informatie leer je met je groep de stad kennen en kom je langs de bekende plekken van onze mooie hoofdstad Amsterdam.
Auto puzzeltocht
Het draait bij deze autopuzzeltocht niet om snelheid maar om kennis, oriëntatievermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. En de chauffeur.., is een van jullie! Ga met je eigen auto op avontuur door de Vechtsstreek vanuit Amsterdam tijdens deze autopuzzeltocht.
Van Gogh Tour Amsterdam
Van Gogh tour, één van de leukste tochten in Amsterdam. Ontdek alles over de eigenzinnige schilder Van Gogh. Waar bevond hij zich, door welke straten liep hij en wat spookte hij uit. Kruip in de huid van de jonge Vincent al navigerend door de stad met onze speciale Painters Route APP.
City App Fietstocht
Verken Amsterdam, de historische hoofdstad van Nederland, met deze interactie City Fietstocht. Tijdens deze ontspannen maar interactieve tocht staan inzicht, oriëntatievermogen en naviagatievermogen centraal. Met onze Be Event Group app gaan jullie een leuke route rijden.
Ipad Challenge XL Arnhem en Nijmegen
Ipad Challenge XL Arnhem en Nijmegen is het leuke uitje voor de grote groepen. Actief en met elkaar bezig zijn terwijl je ook veel van de stad ziet! De iPad stuurt je op pad, onderweg krijg je ruim 40 opdrachten te verwerken. Welk team wint?!
Citygame XL Arnhem en Nijmegen
Citygame XL Arnhem en Nijmegen is een leuke activiteiten voor de grote groepen. Welk team scoort de meeste punten met de gekste foto's en opdrachten!?
Ipad Challenge XL Breda
Ipad Challenge XL Breda is het leuke uitje voor de grote groepen. actief en met elkaar bezig zijn terwijl je ook wat van de stad ziet!
Citygame XL Breda
Citygame XL Breda is een leuke activiteiten voor de grote groepen. Welk team scoort de meeste punten met de gekste foto's en opdrachten!?
Ipad Winter Autotour Breda
Een leuke en uitdagende manier om Breda te ervaren is in onze iPad winter autotour. Volg de route en beantwoord de vragen op de iPad om verder te kunnen.
Ipad Autopuzzeltour Breda
Leuke uitdagende manier om Breda te zien. Volg de route en beantwoord de vragen op de iPad om verder te kunnen... Welke auto en team wint?
Breda Creative game
Breda creative Game is een is een leuke, lachwekkende en creatieve tocht door Breda vol met opdrachten.
iPad City Game Breda
Je hebt citygames op papier met opdrachtenmap en je hebt citygames op een iPad met alle opdrachten, vragen, route op 1 scherm. Volledig interactief, realtime en fun. Dat is onze iPad Citygame Breda!
Solex tocht
Lekker "cruisen" op de Solex met opdrachten, en wel met de Solex. Een superleuke tocht en 100% groen!
Tour de Breda
Tour de Breda is de tour door Breda! Lopend, op de fiets, step, solex, segway of met de auto, het kan allemaal!
Solex Beleving Breda
Solex Beleving Breda is een leuke manier om Breda en omgeving te zien op deze nostalgische Solexen. NIEUW: zijn ook onze e-choppers, milieuvriendelijke voertuigen!
Segway Beleving Breda
Segway Beleving Breda is de unieke en duurzame manier om Breda te zien. Pak je balans op de Segway en rijd mee in een leuke tour!
Mountainbike Beleving Breda
Mountainbike Beleving Breda is een leuke, actieve manier om de natuur in Breda te ontdekken.
iPad City Game Breda
De iPad City Game Breda is het social event dat je gedaan moet hebben. Een leuke uitdagende buiten activiteit waarbij je in teams de stad verkent en onderweg vele opdrachten moet uivoeren. Geniet, beleef en ervaar de iPad citygame Breda!
De Biesbosch Challenge
Boek nu een leuke challenge in het nationale park 'De Biesbosch'.
Happen en trappen puzzeltour Breda
Happen en trappen Breda is een leuke fietstocht door Breda en omgeving met tussenstops met een hapje en drankje.
Walking Diner Breda
Walking Diner Breda is een actief diner uitje. Wandelend door de stad Breda genieten jullie van diverse hapjes en drankjes.
Solex en e-Chopper Beleving Den Bosch
Proef de nostalgie met de gezellige Solex Tour door Den Bosch! Meer liefhebber van geruisloze motoren, milieuvriendelijk, kies dan voor onze e-Choppers!
Solex beleving
Maak een prachtige tocht door hartje Eindhoven op deze speciale nostalgische voertuigen!
Segway workshop Arnhem en Nijmegen
Ontdek het eerste elektrische voertuig waar je al balancerend mee rijdt! Dit kan in een unieke workshop! We komen naar uw locatie of gaan naar een park of parkeerterrein.
iPad auto winter puzzeltour Arnhem en Nijmegen
Leuke uitdagende manier om Arnhem en/of NIjmegen te zien. Volg de route en beantwoord de vragen om verder te kunnen.
Booze Workshops
Schaaf uw kennis bij over verschillende bieren, wijnen, whisky’s of cocktails met een (of meer) van onze booze workshops!
10
Guided tour Strijp-S
Beleef Strijp-S Eindhoven als nooit tevoren tijdens de Guided tour Strijp-S!
10
Auto Puzzeltocht wintereditie
Vind je weg door groot Eindhoven in je eigen auto's met met Auto Puzzeltocht winter editie! Reis langs Strijp-S, High Tech Campus, TU/e terrein en de binnenstad en tracht met je team in de auto puzzels op te lossen.
DAF Wintertour Teambuilding
Beleef nostalgie met de DAF Wintertour Teambuilding! DAFjes rijden ook in de winter door (mits er geen sneeuw ligt), we hebben dan een gezellige korte versie tour, door de prachtige Kempen.
Winter Escape Fun Challenge
Speciaal voor grote groepen bieden wij de Escape Room aan in combinatie met een relaxte Winter Challenge. Een optimale combinatie van binnen en buiten en teambuilding! Dit wordt geheel verzorgd in Eindhoven centrum en Strijp-S.
City Bike Fun Tocht Den Haag
Aan de hand van een onze moderne event routeAPP verken je de stad van punt naar punt, natuurlijk met gekke opdrachten.
DAF beleving
Ervaar nu zelf hoe het is om in een echte DAF 33 te rijden! Uniek, origineel en back to basic....We hebben een korte en uitgebreide variant, met veel opties zoals een musea bezoek, lunch en teambuilding onderweg.
Strijp-S Rondleiding
Een verrassende en inspirerende tocht over Strijp-S. Het creatieve hart van Eindhoven! Ervaar met gidsen deze unieke locatie, wij zitten hier sinds 2013 en hebben diverse ontwikkelingen meegemaakt. U kunt verder ook voor het centrum of HTC een rondleiding bij ons boeken!
Citygolf Tocht
Op zoek naar ontspanning, competitie en plezier in de stad? Doe dan nu mee met het City Golf Tour Evenement!
Auto Puzzeltocht
Bekijk, beleef en ervaar Eindhoven en omgeving in een gezellige Auto Puzzeltocht. Deze puzzel tocht brengt je naar de mooiste plekjes in Eindhoven, de Kempen en de 'verboden stad' Strijp-S! Op je eigen tempo, prijs is per auto.
Tuk Tuk beleving
Inspirerende Tuk Tuk tour in het Groene Woud. Al puzzelend op pad, vind jouw team de juiste route?
SUP Tour Amsterdamse Grachten
Amsterdam is met zijn grachten, kanalen en rivieren een prachtige setting voor een SUP tour. Lekker peddelen op de Amsterdamse wateren en genieten van de omgeving. Deze Tour is de ideale activiteit om op een actieve manier maar dan toch ontspannen de Amsterdamse wateren te bevaren.
Ontdek Brabant
Wilt u meer zien dan Den Bosch? Stap met ons in een touringcar, de trein of auto en ontdek Brabant!
Puzzeltocht XL
Ontdek 's-Hertogenbosch en/of omgeving te voet, fiets of met de auto door middel van een puzzeltocht!
iPad Challenge XL
Ga op een interactieve manier de strijd aan met uw collega’s tijdens de iPad Challenge XL!
Segway Den Bosch
Glijd balancerend door Den Bosch met onze Segway-Tour!
Mountain Bike Den Bosch
Ga met de mountainbike op avontuur door de mooie omgeving van 's-Hertogenbosch met een van onze tochten!
Tour de 's-Hertogenbosch
Met onze (puzzel)tocht door Den Bosch ontdek je de stad op een unieke manier.
Walking Dinner Den Bosch
Geniet van de lekkerste culinaire hoogstandjes en drankjes tijdens de Diner Tour in Den Bosch! Uit te voeren als leuke citygame of een 'guided tour'.
Binnendieze iPad Challenge
De Binnendieze iPad Challenge is één grote beleving. Reis met iPads door de grachten van Den Bosch als nooit tevoren.
Winter City tocht
Ontdek de gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch kennen op z'n winters!
(iPad) Auto Puzzeltour
Leer alle mooie en leuke plekken van Den Bosch kennen met de Auto Puzzeltocht!
iPad Challenge XL
Ga op een interactieve manier de strijd aan met uw collega’s tijdens de Tablet Challenge XL!
50
Escape the City
Ga op een interactieve manier de strijd aan met uw collega’s tijdens Escape The City. Probeer de stad te ontvluchten naar uw eindbestemming!
10
Crazy 88
Lachwekkende, leuke en gezellige tocht door Eindhoven vol uitdagende opdrachten!
10
Canoe canals of Amsterdam
Enjoy the canals of Amsterdam with a canoe! These canoes are specially made for the water of Amsterdam. They are fast and are rotating well. You will learn the basic techniques very quick and then we can sail the waters.
Escape Room XL
U bent met een grote groep van 30, 50 of meer dan 150 personen, maar u wilt wel graag een Escape formule doen? Be Relactive Events heeft de oplossing zowel in de stad als op locatie!
Happen en Trappen 040
Na inspanning komt ontspanning! Leer Eindhoven kennen met de fiets of tandem en geniet onderweg van heerlijke hapjes met een drankje! U boekt een puzzeltour of gidstour.
Den Haag - Autopuzzletour
Mit dem Auto durch eine der schönsten Gegenden der Niederlande - Wassenaar und Scheveningen! Ein origineller und gleichzeitig kostengünstiger Betriebsausflug, der auch mit anderen Aktivitäten, wie unserem Musikquiz, kombiniert werden kann.
Den Haag - T2 Flower Power Tour
Mit unserer T2 Flower Power Tour zurück in die Hippie-Zeit der 60er und 70er Jahre!
The challenge teambuilding tour
Leuke, gezellige en uitdagende fiets en/of step tocht, vol met opdrachten, puzzels en teambuilding! Boek deze nu in de stad of in de natuur!
Mountainbike beleving
Test je mountainbike skills tijdens een van onze mountainbike tochten in regio Eindhoven! Wij regelen de mountainbikes en begeleiding.
Segway workshop
Ontdek het eerste elektrische voertuig waar je al balancerend mee rijdt! Dit kan ook in een unieke workshop!
Segway beleving
Ontdek het eerste originele elektrische voertuig waar je al balancerend mee rijdt! Na de training gaan we een mooie Segway tour door EIndhoven maken.
iPad Challenge Tour
De iPad Challenge Tour is de nieuwste interactieve activiteit in Nederland die je gedaan moet hebben! Nu exclusief bij ons te boeken: de iPad Challenge Tour!
Walking Dinner Eindhoven
Ga met gids op pad en geniet onderweg van diverse en heerlijke hapjes en drankjes.
Tuk Tuk Rally
Laat je verrassen met deze leuke voertuigen, want jij geeft de opdrachten aan de chauffeur die van niks weet. De tocht brengt je langs zee, duin, strand en mooie villa wijken. Zit jij in de winnende tuktuk?
Oranje rit
Begeleide fietstocht.... Via eeuwenoude hofjes fiets je door Den Haag. Onder begeleiding van onze gids komen jullie langs diverse bezienswaardigheden zoals het Binnenhof, het Vredespaleis en Paleis Noordeinde.
Fietstocht Rotterdam
De ideale manier om Rotterdam per fiets te ontdekken is via onze City Fietstocht. We navigeren jullie door Rotterdam per GPS waarbij inzicht, oriëntatievermogen en fun centraal staan.
iPad City Game Boathouse
Ontdek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben. Strijdt met teams tegen elkaar en maak de gekste fotos tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam.
Tablet City Fietstocht Amsterdam
Verken Amsterdam, de historische hoofdstad van Nederland, tijdens deze interactieve tablet fietstocht.
City Bike Fun Tocht Zoetermeer
Aan de hand van een onze moderne event routeAPP verken je de stad van punt naar punt, natuurlijk met gekke opdrachten.
Flower Power tocht met fiets
Zin om even helemaal los te gaan en gek te doen? Stap op de fiets met je hippie outfit en kom de leukste stukjes van en rondom Den Haag tegen, natuurlijk met vrolijke opdrachten.
Surprise High Lights Tour The Hague
Be surprised about our special guides tours! You can choice between four short guided tours in The Hague and Scheveningen ... Nature, Architecture, 200 years of Bathing or International Zone?
Tuk Tuk Tour Scheveningen
Een tour met Tuk Tuks waarbij je onderweg verschillende opdrachtjes tegenkomt, langs Scheveningen en Wassenaar. De chauffeur heeft wel instructie nodig, want die weet niet welke kant hij op moet.
Escape the City Scheveningen
Ontvlucht binnen de afgesproken tijd met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen. Teamwork is bij dit evenement de sleutel tot succes!
Scheveningse fietstocht met gids
Begeleide tocht met gids... Ontdek Scheveningen op een actieve manier! Tijdens deze tocht ziet u het oude vissersdorp en de omgeving van de haven, de pier, het Kurhaus en beeldschone onbekende plekjes.
Surprise High Lights Tour Den Haag
Laat je deelnemers verrassen door onze gidsen met een keuze aan korte gidstochten in Den Haag en Scheveningen... Natuur, Architectuur, 200 jaar Badplaats of Internationale Zone?
Oranje rit
Begeleide fietstocht door Koninklijk Den Haag.... Via eeuwenoude hofjes fiets je door Den Haag. Onder begeleiding van onze gids komen jullie langs diverse bezienswaardigheden zoals het Binnenhof, het Vredespaleis en Paleis Noordeinde en de Koninklijke residentie...
Flower Power fiets bedrijfsuitje
Peace, Love en ban de bom als bedrijfsuitje. Doe je hippie kleding aan en beleef dan een prachtige 'peace forever' fietstocht door Den Haag en omstreken met leuke 'hippie' opdrachten!
Flower Power Fietstocht
Met bongo, gitaar, bakfiets en tandem en als hippie uitgedost maak je een leuke fietstocht door Den Haag en omstreken.. natuurlijk met leuke 'hippie' opdrachten !
Oranje rit op de solex
De combinatie van stad, natuur en een hoop fun.
Eco Solex Tour Amsterdam
Touring with a modern Eco Solex through Amsterdam, that will be fun! With this noiseless electromotor, you buzz through the streets looking for the right route. The Eco Solex Tour brings you to all different and fun spots in Amsterdam.
Hop on Hop off Ipad City Game
Enjoy our interactive Ipad Game that takes you through the city while hopping on and off the hop on hop off tram! It's cultural, educational and most of all 'fun'!
Museum Tocht Den Haag
Geniet van Den Haag en Scheveningen en bezoek gedurende de tocht 1 of meerdere Musea en eindig met een barbecue op het strand...
Museum Tocht Den Haag
Geniet van Den Haag en Scheveningen en bezoek gedurende de tocht 1 of meerdere Musea en eindig met een barbecue op het strand...
Kano Amsterdamse grachten
Lekker de grachten van Amsterdam op met een kano! Deze kano's zijn speciaal voor de wateren van Amsterdam gemaakt. Lekker snel en goed wendbaar. De basistechnieken worden je in korte tijd geleerd, waarna je de uitdaging aangaat.
Electrische Fiets tocht- Den Haag
Ontdek Den Haag en omgeving op de electrische fiets. Onderweg zijn er leuke opdrachten en zo leer je meer van Den Haag en Scheveningen...
Haagsche Fietstocht op Haagsche Stadsfiets
Oh Oh Den Haag, mooie stad achter de duinen...... Ondek de mooiste stad van Nederland op de Haagsche stadsfiets
Auto puzzeltocht Boathouse
Autopuzzeltocht in Noord Holland organiseren? Ga met je eigen auto op avontuur door de Amstelhoek vanuit het Amstel Boathouse tijdens de autopuzzeltocht.
Oldtimer Flower Power Tour Boathouse
Ga terug naar de Flower Power tijd in de legendarische Volkswagen T1 en T2 busjes. Laat je creativiteit gaan tijdens het maken van jullie eigen Flower Power lied.
Tuk Tuk Rally Boathouse
Laat je verrassen met deze leuke voertuigen, want jij geeft de opdrachten aan de chauffeur die van niks weet. De tocht brengt je langs de Amstel, parken en mooie woonwijken. Zit jij in de winnende tuktuk?
Kano Amstel rivier
Lekker de wateren van de Amstel bevaren! Deze kano's zijn hier speciaal voor gemaakt. Lekker snel en goed wendbaar. De basistechnieken worden je in korte tijd geleerd, waarna je de uitdaging aangaat.
SUP Tour Amstel
Lekker Suppen over de Amstel rivier. Maak een leuke tour met onze instructeur!
Eco Solex Tour Boathouse
Op de moderne Eco Solex door Amsterdam toeren. Dat wordt genieten. Met de geluidloze elektromotor zoem je door de straten op zoek naar de juiste route.
Eco Solex tour Rotterdam
Rotterdam is inspiring, innovative and strives to be green. The Be Cool Eco Solex Tour combines these three elements into one fun event.
Test ‘n Drive It Yourself Auto Rally
Probeer en test meerdere types van merk…… tijdens deze mooie interactieve iPad en Navigatie autotocht...
Guided tour Strijp-S/Eindhoven centrum 2.0
Beleef de stad Eindhoven als nooit tevoren en doe een Guided tour!
Strijp-S Challenge Eindhoven
Leer samen met je collega's het culturele hart ('verboden stad') van Eindhoven kennen, door middel van de Strijp-S Challenge!
Autopuzzeltocht Rotterdam
Rotterdam vanuit een auto is weer een vak apart. Maar dat het leuk en gezellig wordt en niet draait om de snelheid is een feit.
Buggy
Heerlijk rijden door het zonnige Zeeland in een buggy.
Tuk Tuk Rally Den Haag
Laat je verrassen met deze leuke voertuigen, want jij geeft de opdrachten aan de chauffeur die van niks weet. De tocht brengt je langs zee, duin, strand en mooie villa wijken. Zit jij in de winnende tuk?
Guided Tour - Scheveningen rondrit
Ontdek Scheveningen op een actieve manier! Tijdens deze tocht ziet u het oude vissersdorp en de omgeving van de haven, de pier, het Kurhaus en beeldschone onbekende plekjes.
T2 Flower Power Tour Den Haag
Terug naar de tijd van de Flower Power! Met de klassieke Volkswagen T2 oldtimers beleef je een mooie interactieve tocht van Den Haag richting Scheveningen en Wassenaar. Onderweg houden we diverse gatherings met creatieve flower power opdrachten. Zit jij in de winnende T2?!
Guided Tour - Oranjerit Den Haag
Via eeuwenoude hofjes fiets je door Den Haag. Onder begeleiding van onze gids fietsen jullie langs diverse bezienswaardigheden zoals het Binnenhof, het Vredespaleis en Paleis Noordeinde.
GPS City Dropping Den Haag
Onze Hofstad, Den Haag op een leuke ludieke manier verkennen aan de hand van opdrachten en de GPS in de hand....
GPS City Bike Tocht Den Haag
Met de GPS op de fiets verken je onze prachtige hofstad punt voor punt, natuurlijk met leuke opdrachten onderweg.
Eco Solex Tour City
Lekker cruisen op de solex met opdrachten onderweg, en wel met de 'Eco' Solex. Een mooie tocht langs Haagse bezienswaardigheden en natuurlijk 100% groen.
Be de Mol City Event
Tijdens dit spannende stadsspel draait alles uiteraard om de mollen. Met de teams strijden jullie tegen elkaar en worden er verschillende uitdagingen aangegaan. Elk team heeft uiteraard een Mol in het midden. Wint de mol of het team, dat zal aan het einde bekend worden.
Be Pub Quiz
Met collega's, vrienden of familie lekker de kroeg in en super gezellig strijden tegen elkaar met de Be Pub Quiz Den Haag...
Museum Tocht Den Haag op Seggy
Bezoek een van de vele museums in Den Haag op de Eco Solex.
Haagsche Seggytocht op Haagsche Seggy
Weet jij het verschil tussen een Hagenaar en Hagenees?
Guided Tour - 't Goude Hooft stads tour Running Diner
Een Fantastische in stukken geknipte stadswandeling met als midden punt 't Goude Hooft.
Steptocht Den Haag
Lekker steppen en Den Haag verkennen op interactieve manier met deze leuke kickbike steps...
Oranje rit op seggy
De combinatie van stad, natuur en een hoop fun.
Museum Tocht Den Haag op Solex
Bezoek een van de vele museums in Den Haag op de Eco Solex.
Atlantic Wall guided Solex tour
De Atlantic wall route is een indrukwekkende route door de duinen en kustplaatsen waar nog vele bunkers in te vinden zijn met een verhaal.
Sloepen Games
Hoe goed kun jij navigeren op het water? Met de Sloepen Games krijg je de uitgelezen kans om erachter te komen wie de échte schippers zijn!
The Hague city tandem and canal tour
Take in the sights and sounds of The Hague on a guided tour.
The Hague Canal tour and Powerkite combi
Take in the sights and sounds of The Hague from the water and try our Powerkites on The Hague Beach.
Zeeuwse Bike Tocht
De Zeeuwse Bike Tocht is een activiteit waar jullie de leukste en mooiste plekjes van de provincie ontdekken.
Zeeuwse Bike Tocht
De Zeeuwse Bike Tocht is een activiteit waar jullie de leukste en mooiste plekjes van de provincie ontdekken.
Kano puzzeltocht Breda
Altijd al eens Breda op een andere manier willen ervaren? Met een kano door de grachten van Breda peddelen gaat u gegarandeerd een hele andere kijk op de stad geven!
GPS City Game Breda
Een gezellig dagje uit en je leert daarbij ook nog eens de stad Breda kennen! Een actieve citygame met verrassend leuke opdrachten!
GPS City Fietstocht Amsterdam
Verken Amsterdam, de historische hoofdstad van Nederland, tijdens deze interactieve gps fietstocht.
Royal Tour The Hague
Guided Tour! Imagine cycling through the Parliamentary Buildings, passing the Royal Residence in the woods, the King's working Palace and the famous Peace Palace.
0
Walking Dinner Eindhoven
Beleef nu verschillende culinaire hoogstandjes uit verschillende keukens tijdens de Walking Dinner Eindhoven!
Voetbal fun en teambuilding
Deze sportieve activiteit moet je eens met je bedrijf of vriendengroep gedaan hebben. Het voetbal fun evenement bestaat uit twee fantastische onderdelen. Wie zal dit spel winnen?
van Gogh grachtentour Amsterdam
Een echte van Gogh grachtentour beleven? Tijdens deze canal cruise ga je terug naar de belevenissen van van Gogh in de stad Amsterdam.