Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Top 5 personeelsuitjes

Top 5 personeelsuitjes

Leuk personeelsuitje organiseren? Hier vind je een overzicht van de top 5 personeelsuitjes van onze verschillende vestigingen:

IJsspelen Den Haag
Team uitje in de winter. Dacht je dat het koud was op het ijs? Met de sneeuwkettingen onder de voeten en de hilarische ijsspellen zal je geen tijd hebben om daaraan te denken..
Fun Curling Kurhausplein
Curling is een spel met stenen en bezems... Fun Curling heeft het ook, maar dan met een hoog ''fun'' gehalte, voor een geslaagd bedrijfsuitje of in combinatie met een kerstborrel. In november, december en januari ook mogelijk voor het beroemde Kurhaus Hotel!
Curling & IJsbeelden Arrangement (€ 15,- Korting)
Curling op de boulevard van Scheveningen. Hoe leuk is dat! En gaaf in combinatie met een bezoek aan de prachtige ijsbeelden van de Ice Expo Scheveningen.
Fun Curling Amsterdam
Fun curling, an original company trip in Amsterdam! With our 'fun' curling competition we will give you a high 'fun' experience; this activity is not too serious but is very nice and fun to do.
Ice Sculpting Amsterdam
Having fun with ice and cutting in the ice. Hammer, Chisel, sanding and planing with an iceblock, that will be the best fun on the ice.
Après Ski Quiz Amsterdam
The craziest quiz in Amsterdam, this will be one big party! Winter tip for a fun and nice company trip and group company.
Party on Ice Amsterdam
Cheer up your winter event with fun team building activities on ice! Play different kind of games at the ice court in Amsterdam.
Party on Ice IJsspelen
Vrolijk je winteruitje op met een leuke teambuilding activiteit op het ijs! Speel verschillende games op de ijsbaan in Amsterdam. Kerstborrel tip!
Fun Curling
Fun Curling, een orgineel winter uitje in Amsterdam! Met onze 'fun' curling competitie geven we er ook nog eens een hoog fun gehalte aan: niet te serieus maar gewoon lekker een competitie spelen. Op de Coolste Baan van Nederland in 2019? Lees verder...
IJssculpturen
Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn. Hamertje, beiteltje, schuur- en schaafwerk, dat is IJskoud de beste ijspret!
Water Escape Rotterdam - Code RED
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit is hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een oplossing zoeken is een onvermijdelijke noodzaak... Ontsnappen jullie aan het virus!?
Escape The City Rotterdam
Stel je voor... het is 2080 en Rotterdam is bedenkt door een grote koepel. Niemand kan de stad verlaten of binnenkomen. Het leven in de koepel is zwaar. Voor het eerst in 30 jaar, heb jij met je vrienden de kans om de stad te ontsnappen!
Fun Curling
Curling is originally a sport with its roots in The Netherlands. Glope Events is bringing it back!
Party on Ice Games
Company event, Ice games, Curling, Ice golf, luge slalom, Human Ice bowling, Rodelslalom, Human Curling… Apres-ski
Ice Sculpting
Think it, see it, sculpt it! A fun and creative event, ice sculpting with clear blocks of ice. Let your creativity loose and sculpt your ice block using a hammer and chisel…
Party on Ice IJsspelen Den Haag
Vrolijk je winter op met leuke spelen op het ijs zoals Human Icebowling, Jeu d Ice, Human Curling en Rodel Priksleeslalom on ice en Fun Curling. Dit alles op een sfeervolle en overdekte ijsbaan van zo'n 1000 vierkante meter! Superleuk als bedrijfsuitje! En natuurlijk is ook een spetterend feest in de après ski bar aan de ijsbaan een echte aanrader...
IJssculpturen maken
Superleuke ice carving activiteit met heldere ijsblokken. Maak de mooiste ijssculpturen met het hamertje en het beiteltje...
Fun Curling Amsterdam
Fun Curling in Amsterdam, daarna lekker dineren in de omringende restaurants en je hebt een compleet bedrijfsuitje!
Air Crash Investigation - Wings Hotel
Onderzoek met jullie team wat er gebeurd is met de verdwenen vlucht World Wings 55. Het nieuwste teambuilding uitje in onze vliegtuighangar bij het World Wings hotel op Rotterdam The Hague Airport.
Euromast Park Game
De leukste interactieve game van Rotterdam...
Party on Ice in het Zuiden
Ga samen met ons gezellige ijsspelen of curling activiteiten doen op de ijsbanen Valkenswaard, Den Bosch, Oirschot, Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Geleen, Nijmegen, Breda, Tilburg, Eindhoven, et cetera!
iPad City Game Rotterdam
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Air Crash Investigation - Wings Hotel
Air Crash Investigation! You and your team have to find out what happened to the World Wings flight 55. Come and experience this thrilling team building event in our airport hanger at The Hague Airport.
Fietstocht "De markten van Sevilla"
Ontdek de marktplaatsen van Sevilla tijdens deze spannende fietstocht. Tijdens deze tour bezoeken we drie van de beste en meest authentieke markten van Sevilla, waar we een rondleiding en proeverijen volgen. Onderweg hebben we veel interessante haltes in het centrum van de stad.
Escape the Pier - Scheveningen Den Haag
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Air Crash Investigation - Jungle Crash
Weet jij met je team te ontdekken wat de reden is van de mysterieuze verdwijning van de vlucht World Wings 55. Air Crash Investigation is het nieuwste bedrijfsuitje in een echte vliegtuighangar op Rotterdam The Hague Airport.
Ijsspelen Dordrecht
Een ijskoude activiteit gevuld met fun. Dat zijn onze winterse ijsspelen. Human Curling, Jeu d’Ice, een prikslee slalomrace, human bowling met slee en kegels en funcurling het ijs zijn zomaar de onderdelen waarmee je op deze ijsdag plezier gaat maken . Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie op de Ijsbaan in Dordrecht. Welk team wordt onze ijskoude Koning Winter?
Escape The Battle
Strijd in 5, 50 of 500 teams, in een ruimte tegen elkaar! Met een leuke escape formule. Let the battle begin!
Escape Game Team Battle
Je kent het inmiddels wel, een traditionele escape room waarbij een groep mensen in een of meerdere kamers wordt opgesloten. De escape room is in 2006 in de USA ontwikkeld, ze bestaan in Nederland sinds 2013. Maar wat als je voor wat voor reden dan ook niet opgesloten wil/kan worden in een escaperoom? Dan hebben wij de oplossing hiervoor, boek nu bij ons de Escape Game Team Battle!
Grachten Escape Amsterdam
Grachten Escape Amsterdam city game. Weten jullie de sloep te vinden en te ontsnappen over de grachten?! Tijdens dit spannende stadsspel probeer jij met je team uit de stad te ontsnappen door raadsels en puzzels op te lossen op verschillende verrassende locaties in het centrum van Amsterdam en ontsnap je over het water.
Amsterdam City Hunt
Amsterdam City Hunt is een stadsspel die vanaf het begin spannend is en het oeroude jager instinct naar boven haalt. De groep zal opgesplitst worden in verschillende teams: de “vossen” en de “jagers”. Beide teams kunnen ten alle tijden met elkaar communiceren
Rooftop Escape Amsterdam
De leukste city escape van Amsterdam. De Rooftop Escape. Echte teambuilding, spanning en sensatie. Ga nu de strijd aan met je collega´s tijdens jullie teamuitje.
City App Fietstocht
Verken Amsterdam, de historische hoofdstad van Nederland, met deze interactie City Fietstocht. Tijdens deze ontspannen maar interactieve tocht staan inzicht, oriëntatievermogen en naviagatievermogen centraal. Met onze Be Event Group app gaan jullie een leuke route rijden.
Robinson Arnhem
Wie wordt de ultieme Robinson? Bij deze team challenge staan snelheid, creativiteit, intelligentie en natuurlijk goede samenwerking voorop. Tijdens verschillende proeven nemen de deelnemers het tegen elkaar op.
Solex tocht
Lekker "cruisen" op de Solex met opdrachten, en wel met de Solex. Een superleuke tocht en 100% groen!
iPad City Game Zeeland
Op zoek naar een nieuw en innovatief teamuitje? De iPad City Game Zeeland is hét tablet evenement wat je gedaan moet hebben...
Fun Curling Clinic Nijmegen
Bij deze recreatieve en leuke workshop Fun Curling leer je de kneepjes van deze bijzondere ijssport! Schuif de steen, veeg met de bezem en zorg met je team jouw kleur stenen allen in het huis te krijgen!
Creative Citygame Arnhem of Nijmegen
Ervaar Arnhem of Nijmegen als nooit tevoren. Ga in teams op pad in deze lachwekkende, creatieve en gezellige tocht door de stad volop uitdagende opdrachten!
Mega Quiz
Op zoek naar een gezellig, ontspannen bedrijfsuitje waar uw collega’s onder het genot van een drankje de strijd met elkaar aan gaan? Doe dan de Mega Quiz van Be Relactive Events!
50
Be Robinson Team Challenge
Echte teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een start waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'.
Fun Curling Clinic
Bij deze recreatieve en leuke workshop Fun Curling leer je de kneepjes van deze bijzondere ijssport! Schuif de steen, veeg met de bezem en zorg met je team jouw kleur stenen allen in het huis te krijgen!
IJssculpturen
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het ijssculpturen maken! Creëer met je team een mooi sculptuur en presenteer het later aan je groep. Klopt je ontwerp nog wel met de realisatie? Wij maken er een gezellige workshop van. Zowel indoor als outdoor te boeken.
IJs teamspelen
Boek heel het jaar door onze ijsspelen in een indoor ijshal, ga in teams de strijd aan en win de prijs! Onze ijs teamspelen zijn geschikt voor jong en oud. Uiteraard voegen we onze Curling eraan toe!
IJsspelen teambuilding op het ijs
Ga in 2 of meer teams de strijd aan op het ijs in onze populaire ijsspelen. Scoor punten in onze Fun Curling, Human Slee Bowling of bijvoorbeeld oud Hollands ijsprikslee en win de prijs! Hilariteit gegarandeerd op het ijs!
Fun Curling
Bij deze recreatieve en leuke workshop Fun Curling leer je de kneepjes van deze bijzondere ijssport! Schuif de steen, veeg met de bezem en zorg met je team jouw kleur stenen allen in het huis te krijgen!
Mega Quiz 2.0
Op zoek naar een gezellig, ontspannen bedrijfsuitje waar uw collega’s onder het genot van een drankje de strijd met elkaar aan gaan? Doe dan de Mega Quiz van Be Relactive Events!
Crazy 88
Lachwekkende, leuke en gezellige tocht door Eindhoven vol uitdagende opdrachten!
10
Escape Room XL
U bent met een grote groep van 30, 50 of meer dan 150 personen, maar u wilt wel graag een Escape formule doen? Be Relactive Events heeft de oplossing zowel in de stad als op locatie!
iPad City Game
Experience Amsterdam in a fun and interactive way during our iPad City Game. Compete with teams against each other and make the craziest pictures during this fun city game in Amsterdam. This is the city game that you have to be done!
iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Strijd met teams tegen elkaar en maak de gekste foto's tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam. Dit is dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben.
Escape the Pier
Are you able to escape the pier together with your team within the given time limit? During this event teams will compete against each other to determine who will escape the pier on time.
Urban Escape
Can you escape the city in time?
Escape the Pier
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
iPad Challenge Tour
De iPad Challenge Tour is de nieuwste interactieve activiteit in Nederland die je gedaan moet hebben! Nu exclusief bij ons te boeken: de iPad Challenge Tour!
Escape the City
Kun jij met je team de stad ontvluchten binnen de afgesproken tijd, door het maken van cryptische raadsels, het kraken van codes en het oplossen van puzzels? Probeer het uit en doe mee met Escape the City.
Strijp-S Creative Game
Ervaar de verboden stad Strijp-S als nooit tevoren. Ga in teams op pad in deze lachwekkende, creatieve en gezellige tocht door Strijp-S vol uitdagende opdrachten!
IJssculpturen Den Haag
Een IJssculptuur maken is een bijzondere activiteit. Zeker ook als team. Laat zien hoe creatief je bent en maak er een kunstwerk van...
Flower Power tocht met fiets
Zin om even helemaal los te gaan en gek te doen? Stap op de fiets met je hippie outfit en kom de leukste stukjes van en rondom Den Haag tegen, natuurlijk met vrolijke opdrachten.
Escape the Pier - Vrijgezellenuitje Scheveningen
Beeld je in, opgesloten vlak boven zee, met een vloedgolf op komst. Een tsunami. Het is het jaar 2125... Weten jullie de Pier op tijd te ontvluchten?
Beachclub Quiz
Met collega's, vrienden of familie lekker de kroeg in en super gezellig strijden tegen elkaar met de Beachclub Pub Quiz... Nu uit te breiden met het WK thema
Vliegeren & Powerkiten Hoek van Holland
Een Powerkite is een grote vlieger die ontworpen is om kracht te geven. Voel de trekkracht, ervaar de snelheid of stuurkracht van een ´Nasawing´ powerkite.
iPad City Game
De iPad City game is het tablet stad spel wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft, strijd met ons om de winst tijdens de iPad city game
The Phone Challenge Delft
Een mysterieus persoon aan de lijn die zich Mister X noemt… De missie gaat van start! Een uitje vol spanning ,humor en sensatie....
Ipad City Game Delft
De IPad City Game Delft is onze interactieve stadsgame in Delft . Een middag vol met leuke en uitdagende opdrachten die je doorgestuurd krijgt via onze unieke app. Lees meer..
IJssculpturen Workshop
Beschikken jullie over creativiteit en durven jullie de strijd aan te gaan met een prachtig helder blok ijs? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Ideaal voor na de vergadering of lange kantoordag. Ijssculpturen is ook op locatie mogelijk!
"Be a local" fun tour
Experience a whole new dimension of the Hague! The "be a local" fun tour takes you the fun areas that only the locals know of.
Royal Tour & Photo shoot The Hague
The Royal tour, discover the treasures of The Hague and fill the company album with precious pictures during the photo shoots.
Power Kiting & Beachvolley combi The Hague Beach
Experience a fun and sportive day at the beach during this activity. Put on your sportive gear and get ready to kite and beachvolley at The Hague Beach!
Be Robinson Team Challenge
Op deze dag verruil je de luie bureaustoel voor zand tussen je tenen. Een echt teambuildings bedrijfs-, familie- of vrijgezellenuitje op het strand van Hoek van Holland of Kijkduin. Compleet met bamboe en kokosnoten testen we jullie snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking. Wie is de ultieme Robinson van jullie organisatie?!
Ice Sculpting Rotterdam
Whichever way you look at it, it’s a very cool event!!
Party On Ice Ice games Rotterdam
Be cool on ice that is our motto during this carousel of fun ice games.
iPad City Game
The iPad plays a central role in this event and with our unique app it will take you and your team on an unforgettable adventure through Rotterdam.
Escape The City Rotterdam
Will you take on the challenge to escape Rotterdam within the allotted time? Work together with your team to find a way out of the city!
iPad City Game Rotterdam
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Escape the City Eindhoven
Kun jij met je team het centrum van Eindhoven ontvluchten binnen de afgesproken tijd, door het maken van cryptische raadsels, het kraken van codes en het oplossen van puzzels? Probeer het uit en doe mee met Escape the City.
Escape the City Arnhem/Nijmegen
Kan jij, met je team, de stad Arnhem of Nijmegen binnen de tijd ontvuchten?! Ga de uitdaging aan!
IJsspelen Nijmegen
Vrolijk de winter door met Be Relactive Events op het ijs!
IJsspelen Eindhoven
Vrolijk de winter door met Be Relactive Events op het ijs!
Fun Curling Nijmegen
Bij deze sportieve en leuke workshop Fun Curling leer je de kneepjes van het vak!
Fun Curling Eindhoven
Bij deze sportieve en leuke workshop Fun Curling leer je de kneepjes van het vak!
IJssculpturen Arnhem
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het IJssculpturen!
IJssculpturen Nijmegen
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het IJssculpturen!
IJssculpturen Den Bosch
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het IJssculpturen!
IJssculpturen Eindhoven
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het IJssculpturen!
Stranddag Amsterdam
Een complete stranddag op maat organiseren?
Vliegeren Hoek van Holland
Na een gedegen, centrale, instructie over de vlieger, de technieken en de veiligheidsaspecten zullen de deelnemers de powerkites ervaren. Gedurende de instructie kunnen de deelnemers naar wens kiezen tussen een lichtere en zwaardere vlieger.
Vliegeren in Zeeland
Powerkiten of vliegeren met vliegers van de nieuwste soort op het strand in Zeeland. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren!