Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Strand uitjes

Strand Personeelsuitje

Personeelsuitje op het strand organiseren? Hier vind je een overzicht van de leukste personeelsuitjes op het strand:

Beachvolleybal Basic in Scheveningen
Beleef samen het gezellige volleybal toernooi, ondersteund door een aantal collega´s. Een budgettair aantrekkelijk bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, en tóch lekker weg!
Zandsculpturen Amsterdam
Creatief op het strand van IJburg. Doe de zandsculptuur workshop met de Be Event Group
Surfles Scheveningen
Surfles Scheveningen bedrijfsuitje Maak samen met je collega's kennis met het surfen in een leuke surfles in Scheveningen. Cool!
Powerboat Varen Scheveningen
Stap samen met je collega's in de Beach Powerboat om heerlijk uit te waaien op zee. De helft van de groep op de snel RIB boat en de andere helft op de stabielere reddingsboot, tussendoor wisselen de deelnemers uiteraard. Een spectaculair bedrijfsuitje!
Vliegeren & Powerkiten Hoek van Holland
Een Powerkite is een grote vlieger die ontworpen is om kracht te geven. Voel de trekkracht, ervaar de snelheid of stuurkracht van een ´Nasawing´ powerkite.
Jachtzeilen Noordzee Scheveningen
Heerlijk uitwaaien op de Noordzee met onze zeiljachten. Een leuk bedrijfsuitje voor de kust van Scheveningen dat zowel geschikt is voor beginners als voor gevorderden.
Duin Struin gps tocht Landall Hoek van Holland
Zoek je weg tussen de duinheuvels, helmgras, vossen en bunkers!
Boeren Beachgolf Landall Hoek van Holland
Golfen is niet meer weg te denken uit de sport/zakenwereld. Echter is er een variant waar het er allemaal wat minder serieus aan toe gaat en plezier op de eerste plaats staat, namelijk het Boerengolfen oftewel Klompengolf.
Zandsculpturen workshop Landall Hoek van Holland
Een originele workshop met je familie of vrienden. Voeten in het zand en bouwen maar.
Blokarten Landall Hoek van Holland
Blokarten wordt nu nog spectaculairder op het strand van Hoek van Holland. Snel, stoer en fun.......
Branding Kano Noordwijk
Ga samen met je collega's de strijd aan met de woeste branding van Noordwijk, in een speciale branding kano. Leuk voor beginners en gevorderden.
Branding Kano Hoek van Holland
In speciale (open) branding kano's beleven de deelnemers een bedrijfsuitje om nooit te vergeten!
Kitesurfen Scheveningen
Maak kennis met het kitesurfen in een leuke kitesurfles in Scheveningen. Makkelijk is het niet, spectaculair is het zeker!
Kitesurfen Hoorn
Een kitesurfles om nooit te vergeten. Wie lukt het om 10 of 20 meter op het board te blijven staan en te kitesurfen als een echte pro?!
Kitesurfen Oostvoorne
Je eerste kitesurfles, die vergeet je nooit meer. De power, de techniek, body drags... wow!! En dat op het strand van Oostvoorne! Ben jij de beste van jouw groep?
Vliegeren Scheveningen
Ervaar in deze vliegerles in Scheveningen hoe het is om te vliegeren met grote powerkites en leer alle technieken om de vlieger onder controle te kunnen houden. Dat is echt superleuk!
Vliegeren Noordwijk
Kom samen met je collega's vliegeren op het strand van Noordwijk. In deze vliegerles leren alle deelnemers vliegeren!
Stranddag Scheveningen
Combineer een (mid)dagje op het strand van Scheveningen met één of meerdere leuke strand activiteiten. Ook een combinatie met activiteiten rond/nabij het strand is mogelijk.
Stranddag Hoek van Holland
Stel een stranddag bedrijfsuitje samen met één of meerdere activiteiten. Powerkiten, boerengolf, volleybal, voetbalgolf en meer....
Zandsculpturen Hoek van Holland
In deze workshop zandsculpturen in Hoek van Holland leren de de deelnemers in teams de basis technieken van het zandsculpturen met zeezand.
Big Event Beachdag 100+ personen
Deze Big Event Beachdag op inschrijving is voor grote 100+ groepen en heeft voor elke deelnemer wel een leuke activiteit.
Zeeuws Zandsculpturen
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Op het mooie strand van Zeeland maak je met je team schetsen en gebruik je de sculptuur materialen om de mooiste creaties te maken!
Vliegeren in Zeeland
Powerkiten of vliegeren met vliegers van de nieuwste soort op het strand in Zeeland. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren!
Zeeuwse Bike Tocht
De Zeeuwse Bike Tocht is een activiteit waar jullie de leukste en mooiste plekjes van de provincie ontdekken.
Zeeuwse Bike Tocht
De Zeeuwse Bike Tocht is een activiteit waar jullie de leukste en mooiste plekjes van de provincie ontdekken.
Vliegeren Hoek van Holland
Na een gedegen, centrale, instructie over de vlieger, de technieken en de veiligheidsaspecten zullen de deelnemers de powerkites ervaren. Gedurende de instructie kunnen de deelnemers naar wens kiezen tussen een lichtere en zwaardere vlieger.
Be Robinson Team Challenge Zeeland
Pure teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een start waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'. (Are you ready to rumble?)
Vliegeren Scheveningen
Het besturen van een vlieger of kite vergt tegenwoordig meer inspanning en coördinatie.Wij vliegeren niet met de eenlijnsvliegers waar u als kind mee speelde, maar met vliegers met twee stuurlijnen waar halsbrekende toeren mee uitgehaald kunnen worden.
Vliegeren Hoek van Holland
Een powerkite is een grote vlieger die ontworpen is om kracht te geven. Voel de trekkracht, ervaar de snelheid of stuurkracht van een ´Nasawing´ powerkite.
Vliegeren in de winter
Leuke sportieve activiteit, vliegeren voor in de winter!
Beachvolleybal Scheveningen
Beleef samen met je collega's een leuk beach bedrijfsuitje met een ware beachvolleybal competitie. Dit alles op het strand van Scheveningen.
Beachvolley Amsterdam
Lekker met de tenen in het zand een toernooitje beachvolleyballen in Amsterdam.
Beachvolleybal Hoek van Holland
Beleef op het strand van Hoek van Holland een leuke beachvolleybal competitie. Na afloop een heerlijke beach barbecue?!
Beach Powerboat Rapido
Even lekker rapido ''knallen'' op zee in deze Rib(s) powerboten..
Boeren beachgolf
Boerengolf, maar dan op het strand of in de duinen, 9 holes door het zand ploegen... Je bent nu al een pro!
Boerengolf in de duinen
Glope Events heeft het boerengolf gecombineerd met de duinen van Scheveningen en is zo gekomen tot het Boeren Beachgolf in de duinen. Het parcours bestaat uit 9 "holes" die verdeelt liggen in de duinpan. Iedereen dezelfde handicap...0...dus je bent nu al een "pro"!
Stranddag Amsterdam
Een complete stranddag op maat organiseren?
Be Robinson on the Beach Amsterdam
Ga de strijd met elkaar aan tijdens deze teambuildingactiviteit op het strand van IJburg
Boeren beachgolf
Boerengolf, maar dan op het strand of in de duinen, 9 holes door het zand ploegen... Je bent nu al een pro!
iPad Duindropping Fungame
De natuur van duinen, zee en strand vormen het decor van deze hilarische challenge met de iPad. Beleef de superleuke fun opdrachten met o.a. boerenduingolf, VR techbril, Segway, special tasks, selfies en nog veel meer! Laat je niet gek maken! Andere teams hinderen je vast door een gebroken scherm of virus naar je iPad te sturen. Dat kan jij veel beter:)
Beach Padel
Geen padelschoen, wel slippers of blote voeten. Geen gravel of beton, wel lekker strandzand! Game, set, match! Dat is Padel op het strand..
Speed padel
Padel, het tennis en squash in één! Deze combinatie staat garant voor snelle en spannende rally's.
Powerkiten Rotterdam
Powerkiten of Vliegeren Rotterdam is een activiteit met pit. Ervaar de krachten van een vlieger zoals je dat nog nooit heb gevoeld. Dit alles op het heerlijke strand van hoek van Holland of beter gezegd “Rotterdam aan Zee” met een vleugje wind.
Zandsculpturen Rotterdam aan zee
Bij dit creatieve uitje zien we je graag naar het strand van hoek van Holland komen om jou en je team te leren hoe je van zand een waanzinnig mooi zandsculptuur kan maken.
Beach Club Quiz
A pub quiz on the beach at one of our local beach clubs, with a refreshing drink in one hand, let the games begin.
Farmers Golf Adventure on the beach
Build your own midget (farmers) golf course on the beach and challenge your teammates to a round of beach golf.
iPad Dune Dropping - Rotterdam Beach
Discover Rotterdam by the sea! Within half an hour’s drive you are in the the dunes of Rotterdamse Maas.
Power kiting Rotterdam
Powerkiting Rotterdam, an event with lots of energy. Experience kiting with high-performance power kites and feel the power. This event takes place on the beach in Hoek van Holland or “Rotterdam by the sea”. Wind, sea, beach, kites and a lot of fun.
Be Robinson Teambuilding
A teambuilding event in Hoek van Holland which requires team tactics, insight, speed, and fun. Normally played on an uninhabited Island, now you can play this fun teambuilding event on the beach in Hoek van Holland.
Kanopolo Boathouse
Een sportief wedstrijdje kano polo in Amsterdam! Dat kan bij het Amstel Boathouse, gelegen in Amsterdam Zuid.
Sand Sculpting, Rotterdam by the Sea.
Discover your inner child again with this great event for young and old, groups, family or as a company outing. In this event on the beach in Hoek van Holland, we will show you how to turn sand into amazing sculptures.
Be Robinson Team Challenge
Op deze dag verruil je de luie bureaustoel voor zand tussen je tenen. Een echt teambuildings bedrijfs-, familie- of vrijgezellenuitje op het strand van Hoek van Holland of Kijkduin. Compleet met bamboe en kokosnoten testen we jullie snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking. Wie is de ultieme Robinson van jullie organisatie?!
Sand sculpting
Being creative at the beach of IJburg in Amsterdam? Let go of your creativity and built the most beautiful sand sculptures.
Beachvolleybal
With your toes in the sand, playing a tournament of beach volleyball at the beach of Amsterdam. A super fun sportive activity for young and old!
Farmers beachgolf
Farmers golfing on the beach of IJburg in Amsterdam. The farmer's golf course contains 9 different holes who are scattered over the beach.
Canoe polo
A sportive competition canoe polo at the beach of IJburg in Amsterdam. A great, fun and competitive water activity suitable for a company trip or group activity.
Highland Games
The Highland Games are based on a tradition who started long ago in Scotland. These Games requires stamina, teamwork, perseverance, skills, and cleverness. Show who is the strongest...
Robinson Teambuilding Games
The most challenging Robinson Teambuilding Games at the beach of Amsterdam IJburg. You will compete against each other and the best Robinson will win these games.
Beachvolleybal Scheveningen
Een leuke beachvolleybal competitie voor 10 tot 1500 personen op het strand van Scheveningen. Aansluitend een heerlijke beach barbecue?!
Be Robinson Team Experience Scheveningen
Echte teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'...
Duinen Struinen Hoek van Holland
Zoek je weg tussen de duinheuvels, helmgras, vossen en bunkers!
Golfsurfen Hoek van Holland
Inmiddels erg populair is het golf- en bodyboardsurf. Be Shore Events heeft een leuk programma voor het golfsurfen op het strand van Hoek van Holland.
Paddle boarden / Suppen
Grote surfplanken waarop een persoon staat met een paddle…we gaan het steeds meer zien langs onze kustlijn. Paddle boarden of Suppen genoemd is zo over komen waaien uit Hawaï.
Vliegeren & Powerkiten Hoek van Holland
Een Powerkite is een grote vlieger die ontworpen is om kracht te geven. Voel de trekkracht, ervaar de snelheid of stuurkracht van een ´Nasawing´ powerkite.
Zandsculpturen workshop Hoek van Holland
Met dit bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje leer je weer even helemaal het kind in jezelf te herontdekken.
Zandsculpturen Scheveningen
Ga samen met je collega's creatief aan de slag met zand. In deze workshop zandsculpturen in Scheveningen leren de deelnemers in teams de basis technieken. Vervolgens maken ze schetsen en gaan ze een mooi zandsculptuur maken. Een creatief bedrijfsuitje!
Flower Power Fietstocht
Met bongo, gitaar, bakfiets en tandem en als hippie uitgedost maak je een leuke fietstocht door Den Haag en omstreken.. natuurlijk met leuke 'hippie' opdrachten !
Robinson Crusoe Team Experience
Superleuke teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking belangrijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. Ben jij klaar voor de Crusoe 'proeven'.
Boeren Beach Game
Bouw je eigen Boerengolfbaan op het strand en speel hem vervolgens met je teamgenoten! Tijdens dit evenement staan creativiteit, snelheid, behendigheid en teambuilding centraal.
Strandfeest Scheveningen
Een geslaagd bedrijfsuitje met een combinatie van een actief programma met aansluitend een heerlijke zomerse feestavond, op het strand van Scheveningen. Maak uw keuze uit de onderstaande activiteiten.
Voetbalgolf on the beach
Kun je aardig voetballen, of eigenlijk helemaal niet? Dat maakt niet uit. Dit is namelijk "Golf" dat je met je voeten speelt...dat kan iedereen op dit bijzondere voetbal strand.
Beach Event Combinatie
Het Beach Event is een lekker divers bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, bestaande uit verschillende onderdelen. U kunt zelf de activiteiten kiezen die het beste bij de deelnemers passen, maar we geven hier graag advies over. Alles wordt volledig verzorgd door Be You Events.
Vliegeren Scheveningen
Vliegeren op het strand van Scheveningen? Wij leren iedereen powerkiten! Wij vliegeren met vliegers met twee stuurlijnen waar halsbrekende toeren mee uitgehaald kunnen worden. Natuurlijk wel onder goede begeleiding en veilig.
Boerengolf Scheveningen strand
Het bekende boerengolf maar dan op het strand! Je probeert met je groep in zo min mogelijk slagen het boerengolfparcours af te leggen. Nadat je de negen "holes" hebt gelopen heb je nog de kans om op twee holes extra prijzen te verdienen, bij “The Longest drive” en “The neary”.
Beachvolleybal Verzorgd in Scheveningen
Beleef samen met je collega's of vrienden een gezellig beachvolleybal toernooi, volledig verzorgd door Be You Events. Be You zorgt voor de teamindeling, het materiaal, de organisatie, de scheidsrechters en de prijsjes.
Zandsculpturen
Be You Events geeft je de mogelijkheid om het beste van je creativiteit naar boven te halen met dit leuke bedrijfsuitje in Scheveningen. Net zoals vroeger, wedden dat je het nog niet verleerd bent!
IJssculpturen on the beach
Wat een mooi contrast... Strand en ijssculpturen. In deze workshop ijssculpturen maken op het strand is het wel even doorwerken, maar een mooi sculptuur wordt het zeker!
Farmers Golf on the beach
Farmers Golf on the beach, 9 holes of fun!
Mooiste stranden van de wereld games
Een complete stranddag met sport en spel geschikt voor minimaal 18 teams en meer dan 150 deelnemers.... een ware teambeleving voor het hele bedrijf..
Zeeuws Zandsculpturen
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Op het mooie strand van Zeeland maak je met je team schetsen en gebruik je de sculptuur materialen om de mooiste creaties te maken!
Beachvolleybal
Een leuke beachvolleybal competitie voor 20 tot 1500 personen op het strand van Zeeland. Aansluitend een heerlijke beach barbecue?!
Zeeuwse Whatsapp Duindropping
Tussen land en zee word je gedropt, aan de rand van de duinen met slechts een opdrachtenmap en Whatsapp. Met je team zoek je de juiste weg. Super leuk zijn de bijzondere tussenopdrachten!
Beachdagen
Een actieve dag of middag op het strand van Scheveningen met mooie activiteiten combinaties. Vliegeren, duinbiken, boeren beachgolf, zandsculpturen en nog veel meer!
Beachday Amsterdam
A complete activity at the beach of Amsterdam. The Beachday Amsterdam offers a big diversity of activities for the beach.
Powerkiten and Kitefight
Put your feets in the sand and learn how to fly our powerkites. During this instruction, everybody learns how to fly!
Robinson Beachgames
'Be Robinson', various activities where the contestants will be tested at creativity, endurance, soupless and of course muscles. In teams, you will compete against each other in different tests.
Vliegeren Scheveningen
Spectaculair vliegeren (of powerkiten) op het strand van Scheveningen met nasawings en matrasvliegers... Dat is genieten!
Den Haag - Flucht vom Pier
Die neuste Sensation: Flucht vom Pier! Im Jahr 2125 erreicht ein schrecklicher Tsunami Scheveningen. Kann euer Team rechtzeitig fliehen?
Den Haag - iPad City Games
Die iPad Stadttour durch Den Haag sollte auf jeden Fall auf eurer Liste stehen, wenn ihr die Stadt besucht. Den spannenden Ausflug gibt es jetzt exklusiv bei uns.
Den Haag - T2 Flower Power Tour
Mit unserer T2 Flower Power Tour zurück in die Hippie-Zeit der 60er und 70er Jahre!
Den Haag - Robinson Crusoe Team Experience
Ein tolles Teamevent, bei dem eure Schnelligkeit, Kreativität und Zusammenhalt im Team gestärkt werden. Nachdem jedes Team seine eigene Teamflagge entworfen hat, geht der Wettkampf los und die Gruppen müssen sich bei verschiedensten Aufgaben beweisen. Wer ist der Robinson Crueso eures Unternehmens?
Stranddag Amsterdam (Noordwijk)
Een zonnetje, voetjes in het zand en de leukste Beach-activiteiten. Genieten!
Robinson Teambuilding Games
De meest uitdagende Robinson Teambuilding Games op strand in Noordwijk. Jullie gaan de strijd met elkaar aan en de beste Robinson zal zege vieren.
Zandsculpturen
Zijn jullie creatief ingesteld? Laat dan je dan gaan en bouw de mooiste zandsculpturen.
Beachvolley
Lekker met de tenen in het zand een toernooi beachvolleyballen op het strand. Een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud!
Boeren beachgolf
Heerlijk boerengolfen op het strand . Het Boeren beachgolf-parcours bestaat uit 9 holes die verspreid liggen over het strand.
Kanopolo
Een sportief wedstrijd kano polo op de wateren in Amsterdam. Een hilarische sportieve wateractiviteit, geschikt voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.
Zandschilderen
Tijdens deze workshop gaan jullie in teamverband, aan de hand van een zelf gekozen thema, een fantastisch zandschilderij maken. Op het Scheveningse strand hebben jullie alle ruimte om met verschillende materialen een geweldig schilderij te maken!
Be Robinson Team Challenge
Echte teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een start waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'.
Boerengolf op het strand
Boerengolf, maar dan op het strand of in de duinen, 9 holes door het zand ploegen. Ben jij een pro?
Powerkiten en Kitefight
Zet je voeten maar stevig in het zand en leer vliegeren met onze powerkites. Tijdens deze instructie leert iedereen vliegeren!
iPad Duindropping - Hoek van Holland
Ontdek Rotterdam aan zee! Op nog geen half uur rijden bevinden zich de duinen langs de Rotterdamse Maas.
Be Robinson Team Experience
Echte teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'.
Big Beach Event "de mooiste stranden van de wereld"
Speciaal voor grote groepen hebben wij een fantastische strandsportdag samengesteld. En al meerdere keren met succes verzorgd. Natuurlijk ontbreken de beachBBQ, tropische muziek, dj en de beachparty niet.
Boeren Beachgolf Hoek van Holland
Golfen is niet meer weg te denken uit de sportwereld en tegenwoordig worden de meeste zakelijke contracten gesloten op de golfbaan. Echter is er een variant waar het er allemaal wat minder serieus aan toe gaat en plezier op de eerste plaats staat, namelijk het Boerengolfen, oftewel Klompengolf.
Be Robinson Teambuilding
Een teambuildingsactiviteit met inzicht, tactiek, snelheid en fun in Rotterdam. Normaal gesproken op een onbewoond eiland, maar nu als bedrijfsuitje op het strand van Hoek van Holland.
Beachvolleybal Hoek van Holland
Beachvolleybal is een super leuke sportieve activiteit voor jong en oud. Met 6 tot 8 personen per team ga je de strijd aan tegen je vrienden, familie of collega’s.
Brandingkano varen
Ga samen met je collega's, vrienden of familie de strijd aan met de woeste branding van Hoek van Holland, in een speciale branding kano!
Zandsculpturen Hoek van Holland
Bij dit creatieve uitje zien we je graag naar het strand van hoek van Holland komen om jou en je team te leren hoe je van zand een waanzinnig mooi zandsculptuur kan maken.
Brandingraften
Omdat wij in Nederland heel veel water hebben maar geen wildwater rivieren gaan we deze spectaculaire sport op zee beoefenen. Een uitje waar je niet bang moet zijn voor een water en waarbij je een unieke beleving aangaat samen met je team.
Beachdag Hoek van Holland
Ben je op zoek naar een gezellige, sportieve en ontspannen middag of een geheel verzorgde dag op het strand? Dit strandevenement is uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje of een familie/vrijgezellenfeest.
Powerkiten Hoek van Holland- Rotterdam
Powerkiten of Vliegeren Rotterdam is een activiteit met pit. Ervaar de krachten van een vlieger zoals je dat nog nooit heb gevoeld. Dit alles op het heerlijke strand van hoek van Holland of beter gezegd “Rotterdam aan Zee”.
Flower Power Fietstocht
Peace, Love, ban de bom. Doe je hippie kleding aan en beleef dan een prachtige 'peace forever' fietstocht door Den Haag en omstreken met leuke 'hippie' opdrachten!
Flower Power tocht met fiets
Zin om even helemaal los te gaan en gek te doen? Stap op de fiets met je hippie outfit en kom de leukste stukjes van en rondom Den Haag tegen, natuurlijk met vrolijke opdrachten.
iPad Duindropping Fungame (corona-proof)
De natuur van duinen, zee en strand vormen het decor van deze hilarische challenge met de iPad. Beleef eventueel de superleuke extra fun opdrachten met o.a. boerenduingolf, Robinson Games en nog veel meer! Laat je niet gek maken! Andere teams hinderen je vast door een gebroken scherm of virus naar je iPad te sturen. Dat kan jij veel beter:)