Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Top 5 personeelsuitjes

Top 5 personeelsuitjes

Leuk personeelsuitje organiseren? Hier vind je een overzicht van de top 5 personeelsuitjes van onze verschillende vestigingen:

Vermaak in de corona crisis: Autopuzzeltocht voor gezinnen
Een Rotterdamse Autopuzzeltocht waarbij je via een leuke route een verrassend stukje Rotterdam tegenkomt. Gezellig, leuk om te doen en altijd goed weer!!
Vermaak in de coronacrisis: Autopuzzeltocht voor gezinnen
Niet zomaar een puzzeltocht, maar met het gezin in de eigen auto een navigatie challenge langs duinen, villa's en strand!
iPad City Game Rotterdam (corona-proof)
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Escape The City Rotterdam (corona-proof)
Stel je voor... het is 2080 en Rotterdam is bedenkt door een grote koepel. Niemand kan de stad verlaten of binnenkomen. Het leven in de koepel is zwaar. Voor het eerst in 30 jaar, heb jij met je vrienden de kans om de stad te ontsnappen!
Water Escape Rotterdam - Code RED (corona-proof!)
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit is hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een oplossing zoeken is een onvermijdelijke noodzaak... Ontsnappen jullie aan het virus!?
iPad City Game (corona-proof)
De iPad City Game is hét tablet evenement wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje dat nog niemand gedaan heeft? Nu nieuw en exclusief bij ons, de iPad city game!
Escape the Pier (corona-proof)
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Vermaak in tijden van corona: autopuzzeltocht voor gezinnen
Het draait bij deze autopuzzeltocht niet om snelheid, maar om kennis, oriëntatievermogen en de juiste manier van instructies geven aan de chauffeur. En de chauffeur.., is een van jullie! Ga met het gezin in je eigen auto op avontuur door de Vechtsstreek vanuit Amsterdam tijdens deze autopuzzeltocht.
Flower Power tocht met fiets
Zin om even helemaal los te gaan en gek te doen? Stap op de fiets met je hippie outfit en kom de leukste stukjes van en rondom Den Haag tegen, natuurlijk met vrolijke opdrachten.
Euromast Park Dropping
De leukste interactieve game van Rotterdam... Laat je droppen met de watertaxi of ribboot in het bekendste park van Rotterdam...
Solex tocht
Lekker "cruisen" op de Solex met opdrachten, en wel met de Solex. Een superleuke tocht en 100% groen!
Van Gogh Tour Amsterdam
Van Gogh tour, één van de leukste tochten in Amsterdam. Ontdek alles over de eigenzinnige schilder Van Gogh. Waar bevond hij zich, door welke straten liep hij en wat spookte hij uit. Kruip in de huid van de jonge Vincent al navigerend door de stad met onze speciale Painters Route APP.
Beach Day
A beach day with fun and games and a lot of team spirit. Starting from 10 persons or more. Afternoon event or whole day events.
Royal Tour The Hague
The Royal tour, discover the treasures of The Hague. Guided by a guide and on the original green and yellow The Hague city bike.
Duinstruin Tocht
Wandel met hulp van onze 'Be Event' app door de prachtige duinen van Den Haag. Tijdens de tocht krijgen jullie vragen over het gebied en krijgen jullie andere gekke opdrachten.
Noordzee Escape
Tijdens deze city escape in Den Haag ontsnap je met je team met een snelle rib boot vanuit de haven van Scheveningen. Ga nu de strijd aan tijdens deze spannende water escape.
Air Crash Investigation - Wings Hangaar
Onderzoek met jullie team wat er gebeurd is met de verdwenen vlucht World Wings 55. Het nieuwste teambuilding uitje in onze vliegtuighangar bij het World Wings hotel op Rotterdam The Hague Airport.
IJssculpturen Workshop
Beschikken jullie over creativiteit en durven jullie de strijd aan te gaan met een prachtig helder blok ijs? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Ideaal voor na de vergadering of lange kantoordag. Ijssculpturen is ook op locatie mogelijk!
IJsspelen Den Haag
Team uitje in de winter. Dacht je dat het koud was op het ijs? Met de sneeuwkettingen onder de voeten en de hilarische ijsspellen zal je geen tijd hebben om daaraan te denken..
Fun Curling Amsterdam
Fun curling, an original company trip in Amsterdam! With our 'fun' curling competition we will give you a high 'fun' experience; this activity is not too serious but is very nice and fun to do.
Ice Sculpting Amsterdam
Having fun with ice and cutting in the ice. Hammer, Chisel, sanding and planing with an iceblock, that will be the best fun on the ice.
Après Ski Quiz Amsterdam
The craziest quiz in Amsterdam, this will be one big party! Winter tip for a fun and nice company trip and group company.
Party on Ice Amsterdam
Cheer up your winter event with fun team building activities on ice! Play different kind of games at the ice court in Amsterdam.
Fun Curling Amsterdam
Fun Curling in Amsterdam, daarna lekker dineren in de omringende restaurants en je hebt een compleet bedrijfsuitje!
Air Crash Investigation - Wings Hotel
Air Crash Investigation! You and your team have to find out what happened to the World Wings flight 55. Come and experience this thrilling team building event in our airport hanger at The Hague Airport.
Fietstocht "De markten van Sevilla"
Ontdek de marktplaatsen van Sevilla tijdens deze spannende fietstocht. Tijdens deze tour bezoeken we drie van de beste en meest authentieke markten van Sevilla, waar we een rondleiding en proeverijen volgen. Onderweg hebben we veel interessante haltes in het centrum van de stad.
Escape the Pier - Scheveningen Den Haag
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Air Crash Investigation - Jungle Crash
Weet jij met je team te ontdekken wat de reden is van de mysterieuze verdwijning van de vlucht World Wings 55. Air Crash Investigation is het nieuwste bedrijfsuitje in een echte vliegtuighangar op Rotterdam The Hague Airport.
Ijsspelen Dordrecht
Een ijskoude activiteit gevuld met fun. Dat zijn onze winterse ijsspelen. Human Curling, Jeu d’Ice, een prikslee slalomrace, human bowling met slee en kegels en funcurling het ijs zijn zomaar de onderdelen waarmee je op deze ijsdag plezier gaat maken . Ga de strijd aan met je collega’s, vrienden of familie op de Ijsbaan in Dordrecht. Welk team wordt onze ijskoude Koning Winter?
Grachten Escape Amsterdam
Grachten Escape Amsterdam city game. Weten jullie de sloep te vinden en te ontsnappen over de grachten?! Tijdens dit spannende stadsspel probeer jij met je team uit de stad te ontsnappen door raadsels en puzzels op te lossen op verschillende verrassende locaties in het centrum van Amsterdam en ontsnap je over het water.
Amsterdam City Hunt
Amsterdam City Hunt is een stadsspel die vanaf het begin spannend is en het oeroude jager instinct naar boven haalt. De groep zal opgesplitst worden in verschillende teams: de “vossen” en de “jagers”. Beide teams kunnen ten alle tijden met elkaar communiceren
Rooftop Escape Amsterdam
De leukste city escape van Amsterdam. De Rooftop Escape. Echte teambuilding, spanning en sensatie. Ga nu de strijd aan met je collega´s tijdens jullie teamuitje.
iPad City Game Zeeland
Op zoek naar een nieuw en innovatief teamuitje? De iPad City Game Zeeland is hét tablet evenement wat je gedaan moet hebben...
Be Robinson Team Challenge
Echte teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een start waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'.
iPad City Game
Experience Amsterdam in a fun and interactive way during our iPad City Game. Compete with teams against each other and make the craziest pictures during this fun city game in Amsterdam. This is the city game that you have to be done!
iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Strijd met teams tegen elkaar en maak de gekste foto's tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam. Dit is dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben.
Escape the Pier
Are you able to escape the pier together with your team within the given time limit? During this event teams will compete against each other to determine who will escape the pier on time.
Urban Escape
Can you escape the city in time?
IJssculpturen Den Haag
Een IJssculptuur maken is een bijzondere activiteit. Zeker ook als team. Laat zien hoe creatief je bent en maak er een kunstwerk van...
Escape the Pier - Vrijgezellenuitje Scheveningen
Beeld je in, opgesloten vlak boven zee, met een vloedgolf op komst. Een tsunami. Het is het jaar 2125... Weten jullie de Pier op tijd te ontvluchten?
Beachclub Quiz
Met collega's, vrienden of familie lekker de kroeg in en super gezellig strijden tegen elkaar met de Beachclub Pub Quiz... Nu uit te breiden met het WK thema
Vliegeren & Powerkiten Hoek van Holland
Een Powerkite is een grote vlieger die ontworpen is om kracht te geven. Voel de trekkracht, ervaar de snelheid of stuurkracht van een ´Nasawing´ powerkite.
iPad City Game
De iPad City game is het tablet stad spel wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft, strijd met ons om de winst tijdens de iPad city game
The Phone Challenge Delft
Een mysterieus persoon aan de lijn die zich Mister X noemt… De missie gaat van start! Een uitje vol spanning ,humor en sensatie....
Ipad City Game Delft
De IPad City Game Delft is onze interactieve stadsgame in Delft . Een middag vol met leuke en uitdagende opdrachten die je doorgestuurd krijgt via onze unieke app. Lees meer..
"Be a local" fun tour
Experience a whole new dimension of the Hague! The "be a local" fun tour takes you the fun areas that only the locals know of.
Royal Tour & Photo shoot The Hague
The Royal tour, discover the treasures of The Hague and fill the company album with precious pictures during the photo shoots.
Power Kiting & Beachvolley combi The Hague Beach
Experience a fun and sportive day at the beach during this activity. Put on your sportive gear and get ready to kite and beachvolley at The Hague Beach!
Be Robinson Team Challenge
Op deze dag verruil je de luie bureaustoel voor zand tussen je tenen. Een echt teambuildings bedrijfs-, familie- of vrijgezellenuitje op het strand van Hoek van Holland of Kijkduin. Compleet met bamboe en kokosnoten testen we jullie snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking. Wie is de ultieme Robinson van jullie organisatie?!
Ice Sculpting Rotterdam
Whichever way you look at it, it’s a very cool event!!
Party On Ice Ice games Rotterdam
Be cool on ice that is our motto during this carousel of fun ice games.
iPad City Game
The iPad plays a central role in this event and with our unique app it will take you and your team on an unforgettable adventure through Rotterdam.
Escape The City Rotterdam
Will you take on the challenge to escape Rotterdam within the allotted time? Work together with your team to find a way out of the city!
iPad City Game Rotterdam
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Stranddag Amsterdam
Een complete stranddag op maat organiseren?
Vliegeren Hoek van Holland
Na een gedegen, centrale, instructie over de vlieger, de technieken en de veiligheidsaspecten zullen de deelnemers de powerkites ervaren. Gedurende de instructie kunnen de deelnemers naar wens kiezen tussen een lichtere en zwaardere vlieger.
Vliegeren in Zeeland
Powerkiten of vliegeren met vliegers van de nieuwste soort op het strand in Zeeland. In deze 2 uur leren wij iedereen vliegeren!