Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Creatieve uitjes

Workshop Personeelsuitje

Creatief personeelsuitje organiseren? Hier vind je een overzicht van de leukste creatieve uitjes en workshops voor jullie personeelsuitje:

Zeeuws Zandsculpturen
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Op het mooie strand van Zeeland maak je met je team schetsen en gebruik je de sculptuur materialen om de mooiste creaties te maken!
IJssculpturen
Samen met je collega's of vrienden creatief aan de slag met ijsblokken. Deze fun workshop ijssculpturen is ook mogelijk 'op locatie'!
IJssculpturen Eindhoven
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het IJssculpturen!
IJssculpturen Den Bosch
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het IJssculpturen!
IJssculpturen Nijmegen
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het IJssculpturen!
IJssculpturen Arnhem
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het IJssculpturen!
Zandsculpturen Rotterdam aan zee
Bij dit creatieve uitje zien we je graag naar het strand van hoek van Holland komen om jou en je team te leren hoe je van zand een waanzinnig mooi zandsculptuur kan maken.
Big Block Ice Carving
Carving, sculpting a big block of ice as a team. With our instructors it is a fun addition to any event or party……
Pimp your bag workshop Rotterdam
In this unique workshop in Rotterdam you will customize or pimp your own bag. One thing is for sure, there is only one bag like yours in the whole world!
IJssculpturen Boathouse
IJssculpturen! Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn... Ice carven is in de zomer ook een origineel bedrijfsuitje!
Sand sculpting
Being creative at the beach of IJburg in Amsterdam? Let go of your creativity and built the most beautiful sand sculptures.
Graffiti Workshop
Learn a lot of aspects and techniques of painting with graffiti, which is an element of the hip-hop culture. This activity is suitable for a fun workshp in Amsterdam.
Crazy Arts - 3D Painting
Crazy Arts, an original painting workshop where creativity is very important. By merging several canvases and other objects we create a 3D artwork.
IJssculpturen Rotterdam
Zijn jullie creatief en durven jullie de strijd aan te gaan met een prachtig glashelder blok ijs inclusief beitels en hamers? Dan is dit het perfecte uitje voor jullie. Een prachtig kunstwerk van ijs is wat jullie gaan maken en een hoop fun gegarandeerd. Ideaal en laagdrempelig voor na de vergadering of lange Rotterdamse kantoordag. Op locatie mogelijk!
Vliegeren Scheveningen
Vliegeren op het strand van Scheveningen? Wij leren iedereen powerkiten! Wij vliegeren met vliegers met twee stuurlijnen waar halsbrekende toeren mee uitgehaald kunnen worden. Natuurlijk wel onder goede begeleiding en veilig.
Zandsculpturen
Be You Events geeft je de mogelijkheid om het beste van je creativiteit naar boven te halen met dit leuke bedrijfsuitje in Scheveningen. Net zoals vroeger, wedden dat je het nog niet verleerd bent!
Steigerhout Schilder Challenge
Creatieve challenge met steigerhout. Op het strand aan de slag met steigerhouten planken, om er als team een mooi steigerhouten schilderij van te maken......
Crazy Arts 3D Schilderworkshop
Laat je creatieve kant naar boven komen en schilder samen met je collega's, vrienden of familie een te gekke super Crazy Art 3D schilderij. Krijgt het schilderij na afloop een mooi plaatsje op jullie kantoor?
IJssculpturen on the beach
Wat een mooi contrast... Strand en ijssculpturen. In deze workshop ijssculpturen maken op het strand is het wel even doorwerken, maar een mooi sculptuur wordt het zeker!
Zeeuws Zandsculpturen
Zandsculpturen bouwen is al lang geen kinderspel meer. Op het mooie strand van Zeeland maak je met je team schetsen en gebruik je de sculptuur materialen om de mooiste creaties te maken!
IJssculpturen
Samen met je collega's of vrienden creatief aan de slag met ijsblokken. Deze fun workshop ijssculpturen is ook mogelijk 'op locatie'!
Escape the City
Kun jij met je team de stad ontvluchten binnen de afgesproken tijd, door het maken van cryptische raadsels, het kraken van codes en het oplossen van puzzels? Probeer het uit en doe mee met Escape the City.
The Phone Game
Vind als eerste de koffer van Mister X en win The Phone Game! Een geweldige, uitdagende en spannende tocht door hartje Eindhoven!
Get the Picture
Zoek de 50 foto shots van Strijp-S naar Eindhoven centrum en maak diverse originele en te gekke teamfoto's! Welk team haalt de meeste punten en wint de hoofdprijs?
Escape Dinner XL
(H)eerlijk eten, drinken en teambuilding in één: Exclusief vanaf 100 personen te boeken. Sluit je op in de Vershal, Evoluon, Philips Stadion of bijvoorbeeld en oude fabriekshal. Uniek en exclusief uitje, welk team wint?
Rotterdam - Eisskulpturen
Seid ihr kreativ und nehmt die Herausforderung an, mit Hammer und Meißel ein Kunstwerk aus Eis zu erschaffen? Dann ist dies der perfekte Ausflug für euch und besonders gut nach einem langen Bürotag geeignet. Spaß aus Eis garantiert.
Den Haag - Flucht vom Pier
Die neuste Sensation: Flucht vom Pier! Im Jahr 2125 erreicht ein schrecklicher Tsunami Scheveningen. Kann euer Team rechtzeitig fliehen?
Den Haag - Eisskulpturen
Eiskalter Eisspaß, bei dem ihr eure eigene Skulptur aus Eis kreieren könnt. Diese originelle Aktivität eignet sich besonders gut als Betriebsausflug. Lasst eurer Kreativität freien Lauf und erschafft einzigartige Kunstwerke!
Den Haag - T2 Flower Power Tour
Mit unserer T2 Flower Power Tour zurück in die Hippie-Zeit der 60er und 70er Jahre!
Happen en Trappen 040
Na inspanning komt ontspanning! Leer Eindhoven kennen met de fiets of tandem en geniet onderweg van heerlijke hapjes met een drankje! U boekt een puzzeltour of gidstour.
Escape Room XL
U bent met een grote groep van 30, 50 of meer dan 150 personen, maar u wilt wel graag een Escape formule doen? Be Relactive Events heeft de oplossing zowel in de stad als op locatie!
Crazy 88
Lachwekkende, leuke en gezellige tocht door Eindhoven vol uitdagende opdrachten!
10
IJssculpturen XL
Laat uw creativiteit de vrije loop tijdens de workshop IJssculpturen, een ijskoud uitje met een warm karakter!
50
Winter City tocht
Ontdek de gezellige binnenstad van 's-Hertogenbosch kennen op z'n winters!
Zandsculpturen Den Bosch
Ga terug naar uw kindertijd en maak een levensgroot zandkunstwerk!
IJssculpturen
Een creatief personeelsuitje waar jullie het zeker niet koud van hoeven te krijgen; de workshop IJssculpturen.
IJssculpturen
Een creatief personeelsuitje waar jullie het zeker niet koud van hoeven te krijgen; de workshop IJssculpturen.
IJssculpturen XL
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens de workshop IJssculpturen, een ijskoud uitje met een warm karakter!
Zandsculpturen
Zijn jullie creatief ingesteld? Laat dan je dan gaan en bouw de mooiste zandsculpturen.
Crazy Arts - 3D Schilderen
Crazy Arts, een orginele schilder workshop waar je al je creativiteit in kwijt kan. Door het samenvoegen van verschillende canvasdoeken en andere voorwerpen maak je samen een 3D kunstwerk.
Graffiti Workshop
Leer de aspecten en technieken van graffiti spuiten, een element van de hiphopcultuur. Deze activiteit is geschikt voor een stoere en creatieve workshop in Amsterdam.
Ken je collega Workshop
Laat uw creativiteit de vrije loop tijdens deze ontspannen workshop!
Enneagram Den Bosch
Maak kennis met het Enneagram en haal het beste uit jezelf en je team!
IJs- en Zandsculpturen
Leer de kneepjes van het sculpturen maken tijdens een van deze leuke teambuilding workshops. U kunt kiezen tussen zandsculpturen of ijssculpturen
Smullen maar!
Leer, smul en geniet! Wij hebben een heerlijke chocolade workshop en een kaas workshop voor u. Ook voor Sushi, Tapas, Pizza en Pasta zit je aan het goede adres. Deze workshops zijn alleen i.c.m. een andere activiteit te boeken of bij afname van minimaal 3 workshops.
Enjoy the Music
Binnen de workshop Enjoy the Music is er keuze uit drie programma's: Maak je eigen mix met een professionele DJ set en wordt de nieuwe DJ Tiësto. Of ontdek je oer ritmes in een ware Afrikaanse percussie workshop of met de Boom Whackers!
Be the Chef Diner
Ontdek je kookkunsten tijdens het Be The Chef Diner! Zorg samen met je collega's voor een heerlijk avondje uit.
Moordspel Diner
Wie heeft Rudy de skileraar vermoord? Los de moord op in dit spannende en hilarische teamspel tijdens een heerlijke 3-gangen diner of buffet!
Zandschilderen
Tijdens deze workshop gaan jullie in teamverband, aan de hand van een zelf gekozen thema, een fantastisch zandschilderij maken. Op het Scheveningse strand hebben jullie alle ruimte om met verschillende materialen een geweldig schilderij te maken!
VR Beleving
Ervaar virtual reality nu! Ga de strijd aan met collega's in diverse interactieve spellen! U kunt bij ons tot 7 kamers, oftewel 56 personen tegelijk boeken. U komt naar ons Strijp-S toe, of wij komen met de materialen naar uw locatie toe.
The Office Robinson Games
Strijd met en tegen uw collega's op de eigen werkvloer! Dit uitje is dan WKR proof. Bij goed weer kunnen we natuurlijk ook naar buiten op het parkeerterrein bijvoorbeeld.
IJssculpturen
Laat je creativiteit de vrije loop tijdens het ijssculpturen maken! Creëer met je team een mooi sculptuur en presenteer het later aan je groep. Klopt je ontwerp nog wel met de realisatie? Wij maken er een gezellige workshop van. Zowel indoor als outdoor te boeken.
Moord op Rudy de skileraar
Wie heeft Rudy de skileraar vermoord? Waarom, hoe, waar? Los de moord op in dit winters hilarische teamspel tijdens een heerlijke 3-gangen diner of buffet! Onze Rudy steelt de show en zorgt voor een gezellige après ski quiz knaller!
Enneagram: Kleur je Karakter
Maak kennis met het Enneagram en haal het beste uit jezelf en je team!
I Love Music
Laat uw creativiteit en muzikaliteit spreken tijdens een van de I love Music workshops!
10
I Love Colours
Laat uw creativiteit de vrije loop tijdens een van creatieve workshops!
10
Zandkastelen maken
Ga terug naar uw kindertijd en maak een levensgroot zandkunstwerk!
15
IJs Sculpturen
Leer de kneepjes van het sculpturen maken tijdens de workshop IJs Sculpturen
15
iPad auto winter puzzeltour Arnhem en Nijmegen
Leuke uitdagende manier om Arnhem en/of NIjmegen te zien. Volg de route en beantwoord de vragen om verder te kunnen.
Indoor Teamgames Arnhem en Nijmegen
De Indoor Teamgames in Arnhem of Nijmegen zijn leuke uitdagende teambuilding spellen die binnen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld op uw eigen locatie. WKR proof!
IJs- en Zandsculpturen
Leer de kneepjes van het sculpturen maken tijdens een van deze leuke teambuilding workshops. U kunt kiezen tussen zandsculpturen of ijssculpturen. Wij komen op diverse locatie te Arnhem en Nijmegen regio.
Enneagram: Kleur je Karakter
Maak kennis met het Enneagram en haal het beste uit jezelf en je team!
Indoor Robinson Games Arhem en Nijmegen
Strijd met en tegen uw collega's op de eigen werkvloer! Dit uitje is dan WKR proof. Bij goed weer kunnen we natuurlijk ook naar buiten op het parkeerterrein bijvoorbeeld. Overal te boeken in regio Arnhem en Nijmegen.
De Biesbosch Challenge
Boek nu een leuke challenge in het nationale park 'De Biesbosch'.
iPad City Game Breda
De iPad City Game Breda is het social event dat je gedaan moet hebben. Een leuke uitdagende buiten activiteit waarbij je in teams de stad verkent en onderweg vele opdrachten moet uivoeren. Geniet, beleef en ervaar de iPad citygame Breda!
iPad City Game Breda
Je hebt citygames op papier met opdrachtenmap en je hebt citygames op een iPad met alle opdrachten, vragen, route op 1 scherm. Volledig interactief, realtime en fun. Dat is onze iPad Citygame Breda!
Expeditie Robinson Breda
Expeditie Robinson Breda is een team challenge waarbij creativiteit, intelligentie en teambuilding voorop staan. In verschillende testen nemen de deelnemers het tegen elkaar op. Het zijn actieve, en spannende onderdelen. Ben jij avontuurlijk genoeg om hieraan deel te nemen en ben je bereid om alles te geven?
Breda Creative game
Breda creative Game is een is een leuke, lachwekkende en creatieve tocht door Breda vol met opdrachten.
Escape the city Breda
Escape the city Breda binnen de afgesproken tijd door het oplossen van cryptische raadsels, het kraken van codes en het oplossen van puzzels! Probeer het uit en doe mee met Escape the City.
Indoor Games Breda
De Indoor Games Breda zijn leuke uitdagende spellen die binnen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld op uw eigen locatie. Dus WKR proof! U kunt kiezen uit onze Robinson Games of de hilarische Minute to win it games!
IJssculpturen Breda
Onze ijssculpturen workshop is een zeer verrassende workshop voor jong en oud! Elk team van 3 personen krijgt een kristal heldere ijsblok met materialen, na een 3D ontwerp en goedkeuring mag men lekker 'hakken'. Welk team realiseert een mooi sculptuur en wint de prijs!?
IJssculpturen Arnhem en Nijmegen
IJssculpturen Arnhem en Nijmegen is de leukste workshop voor je winteruitje. Be Fun Events levert de glasheldere ijsblokken en gereedschappen. Jullie gaan aan de slag om het ijsblok om te toveren tot je eigen unieke ijssculptuur.
Pup Quiz Breda
Noem het maar een quiz 2.0, want wij houden van interactie en veel variatie. In onze pub quiz Breda zijn verschillende leuke en uitdagende rondes te doorstaan! Welk team heeft de meeste kennis en gaat er met de prijs vandoor!?
Pub Quiz Arnhem en Nijmegen
Wij verzorgen verschillende leuke en uitdagende quizzen. Geen standaard quiz, maar maatwerk inclusief puzzels, en diverse thema's. Welk team heeft de meeste kennis en gaat er met de prijs vandoor!?
Ipad Winter Autotour Breda
Een leuke en uitdagende manier om Breda te ervaren is in onze iPad winter autotour. Volg de route en beantwoord de vragen op de iPad om verder te kunnen.
ZINGO! Personeelsfeest Breda
Zingo is bingo en zingen in een. Een foute Zingo betekend voor de groep zingen... gegarandeerd lachen! Wij kleden dit programma geheel aan met DJ, feestavond, diner en drankjes. De locatie sluiten we samen kort.
Moord op de skileraar Breda
Bij Moord op de skileraar Breda gaan jullie tijdens een heerlijk diner met een informatiepakket en je eigen fantasie aan de slag om erachter te komen waarom Rudy de skileraar vermoord is. Een spel vol verrassingen, plot theorieën en leuke opdrachten! Een moord om van te 'smullen'!
Indoor Games
De Indoor Games zijn leuke uitdagende spellen die binnen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld op uw eigen locatie. Wij hebben 2 programma's voor u!
IJssculpturen Workshop Breda
IJssculpturen workshop Breda is een zeer verrassende workshop voor jong en oud!
Zandculpturen workshop Breda
Bij Zandsculpturen workshop Breda draait alles om creativiteit, originaliteit en teambuilding! Haal het kind in jezelf naar boven! Inspireer en creëer de mooiste zandsculpturen. Ontdek nieuwe verborgen talenten van jezelf! Wat zijn jou specialiteiten?
Ken je collega Workshop Breda
De ken je collega workshop Breda is een leuke, ontspannen en creatieve workshop waarbij je je collega's beter en op een andere manier leert kennen.
Enneagram Workshop Breda
De enneagram workshop Breda is een interessante en creatieve workshop die je veel nieuwe inzichten geeft in jezelf en je collega’s
Grand Pub Quiz Breda
Grand Pub Quiz Breda is een quiz met top entertainment en een leuke prijsuitreiking. Hierna gaat onze DJ verder en maakt er een gezellig feest van!
Moordspel diner personeelsfeest
Ons Moordspel diner personeelsfeest Breda is een spannende diner beleving. Wie heeft Rudy de skileraar vermoord, waarom en waarmee? Los de moord op in dit spannende en hilarische teamspel tijdens een heerlijk diner!
Ranking with your Stars Breda
Ranking with your stars Breda is het hilarische spel waarbij jullie je collega's gaan ranken. Hoe goed ken jij je collega's?
ZINGO! Personeelsfeest Breda
Zingo! Personeelsfeest Breda is bingo en zingen in een. Een foute Zingo betekend voor de groep zingen... gegarandeerd lachen!
Expeditie Robinson XL Breda
Expeditie Robinson XL Breda is de expeditie voor grote groepen!
Citygame XL Breda
Citygame XL Breda is een leuke activiteiten voor de grote groepen. Welk team scoort de meeste punten met de gekste foto's en opdrachten!?
Ipad Challenge XL Breda
Ipad Challenge XL Breda is het leuke uitje voor de grote groepen. actief en met elkaar bezig zijn terwijl je ook wat van de stad ziet!
Mega Quiz Breda
Mega Quiz Breda is de leuke, gezellige en hilarische quiz voor de grote groepen!
IJssculpturen XL Breda
IJssculpturen XL Breda is het ijskoude maar gezelligste uitje om creatief bezig te zijn met elkaar. Wie maakt het mooiste, grappigste of leukste kunstwerk?
Citygame XL Arnhem en Nijmegen
Citygame XL Arnhem en Nijmegen is een leuke activiteiten voor de grote groepen. Welk team scoort de meeste punten met de gekste foto's en opdrachten!?
Ipad Challenge XL Arnhem en Nijmegen
Ipad Challenge XL Arnhem en Nijmegen is het leuke uitje voor de grote groepen. Actief en met elkaar bezig zijn terwijl je ook veel van de stad ziet! De iPad stuurt je op pad, onderweg krijg je ruim 40 opdrachten te verwerken. Welk team wint?!
Mega Quiz Arnhem en Nijmegen
Mega Quiz Arnhem en Nijmegen is de leuke, gezellige en hilarische quiz voor de grote groepen!
IJssculpturen XL Arnhem en Nijmegen
IJssculpturen XL in Arnhem en Nijmegen is het ijskoudste en gezelligste uitje om creatief bezig te zijn met elkaar. Wie maakt het mooiste, grappigste of leukste kunstwerk?
Escape Game Team Battle
Je kent het inmiddels wel, een traditionele escape room waarbij een groep mensen in een of meerdere kamers wordt opgesloten. De escape room is in 2006 in de USA ontwikkeld, ze bestaan in Nederland sinds 2013. Maar wat als je voor wat voor reden dan ook niet opgesloten wil/kan worden in een escaperoom? Dan hebben wij de oplossing hiervoor, boek nu bij ons de Escape Game Team Battle!
Escape The Battle
Strijd in 5, 50 of 500 teams, in een ruimte tegen elkaar! Met een leuke escape formule. Let the battle begin!
Koe Pimpen Workshop
Maak je eigen Koe. Wij zorgen dat je deze tijdens deze pimp workshop in Rotterdam met een echt kunstwerk naar huis gaat.....
Ibiza Workshop
Ibiza..Zon, strand zee, en …..onze steigerhouten Workshop . Wij zorgen dat je de meest originele bewegwijzering of mobiel in je interieur hebt.
Zandsculpturen Hoek van Holland
Bij dit creatieve uitje zien we je graag naar het strand van hoek van Holland komen om jou en je team te leren hoe je van zand een waanzinnig mooi zandsculptuur kan maken.
T2 Flower Power Tour
Keer terug naar de tijd van de Flower Power! Met de klassieke Volkswagen T2 oldtimers beleef je een mooie interactieve tocht door Scheveningen en Wassenaar, met leuke vragen en opdrachten. Zit jij in de winnende T2?!
IJssculpturen maken
Superleuke ice carving activiteit met heldere ijsblokken. Maak de mooiste ijssculpturen met het hamertje en het beiteltje...
Ice Sculpting
Think it, see it, sculpt it! A fun and creative event, ice sculpting with clear blocks of ice. Let your creativity loose and sculpt your ice block using a hammer and chisel…
IJssculpturen
Lekker hakken in het ijs en creatief bezig zijn. Hamertje, beiteltje, schuur- en schaafwerk, dat is IJskoud de beste ijspret!
Ice Sculpting Amsterdam
Having fun with ice and cutting in the ice. Hammer, Chisel, sanding and planing with an iceblock, that will be the best fun on the ice.