Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / City Games

City Games Personeelsuitje

City game voor jou personeelsuitje organiseren? Hier vind je een overzicht van de leukste personeelsuitjes in de stad:

iPad City Game Rotterdam (corona-proof)
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Havendropping Rotterdam (corona-proof)
Een dropping in het havengebied van Rotterdam als bedrijfsuitje? En dat in het decor van het RDM-terrein, het excentrieke Katendrecht en de hippe Kop van Zuid. Ben jij klaar voor deze avontuurlijke city game met snelle Ribboten en te gekke opdrachten? Lees verder..
Escape The City Rotterdam (corona-proof)
Stel je voor... het is 2080 en Rotterdam is bedenkt door een grote koepel. Niemand kan de stad verlaten of binnenkomen. Het leven in de koepel is zwaar. Voor het eerst in 30 jaar, heb jij met je vrienden de kans om de stad te ontsnappen!
Water Escape Rotterdam - Code RED (corona-proof!)
CODE ROOD, CODE ROOD!! Er is een tropisch virus geconstateerd aan de andere kant van de Maas. Dit is hoogstwaarschijnlijk meegebracht uit een ver land via een groot cruiseschip. Een oplossing zoeken is een onvermijdelijke noodzaak... Ontsnappen jullie aan het virus!?
iPad City Game (corona-proof)
De iPad City Game is hét tablet evenement wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje dat nog niemand gedaan heeft? Nu nieuw en exclusief bij ons, de iPad city game!
Whatsapp game
Een leuk evenement vol spanning en sensatie….
Escape the City Scheveningen
Ontvlucht binnen de afgesproken tijd met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen. Teamwork is bij dit evenement de sleutel tot succes!
Euromast Park Dropping
De leukste interactieve game van Rotterdam... Laat je droppen met de watertaxi of ribboot in het bekendste park van Rotterdam...
Noordzee Escape
Tijdens deze city escape in Den Haag ontsnap je met je team met een snelle rib boot vanuit de haven van Scheveningen. Ga nu de strijd aan tijdens deze spannende water escape.
Air Crash Investigation - Wings Hangaar
Onderzoek met jullie team wat er gebeurd is met de verdwenen vlucht World Wings 55. Het nieuwste teambuilding uitje in onze vliegtuighangar bij het World Wings hotel op Rotterdam The Hague Airport.
Pub Quiz Rotterdam
Onze gezellige Pubquiz staat voor leuke, interessante en grappige onderwerpen, Van vragen en spellingsrondes tot de gezellige muziekquiz.
Pub Quiz
Who ends this Pub Quiz with the most points and can call their team the best? Have a relaxing evening with your team under the enjoyment of a drink. We make this Pub Quiz one big party at a fun location in Amsterdam.
Smartphone City Challenge
Experience the city of Amsterdam with your own smartphone! The Smartphone City Challenge offers a mix of knowledge en riddles in combination with nice bucket list challenges. You are receiving tasks by your own Whatsapp group, you have to complete this tasks in the centrum of Amsterdam.
City Dropping Rotterdam
Ontdek Rotterdam op een leuke, gezellige manier via onze City-Dropping. Via je eigen smartphone loop je een route langs Rotterdamse bezienswaardigheden. Natuurlijk geven we je informatie over de stad en komen er wat vragen en opdrachten aan bod.
Air Crash Investigation - Wings Hotel
Air Crash Investigation! You and your team have to find out what happened to the World Wings flight 55. Come and experience this thrilling team building event in our airport hanger at The Hague Airport.
Kano Amsterdamse grachten
Lekker de grachten op in Amsterdam! Deze kano's zijn hier speciaal voor gemaakt. Lekker snel en goed wendbaar. De basistechnieken worden je in korte tijd geleerd, waarna je de uitdaging aangaat.
Air Crash Investigation - Jungle Crash
Weet jij met je team te ontdekken wat de reden is van de mysterieuze verdwijning van de vlucht World Wings 55. Air Crash Investigation is het nieuwste bedrijfsuitje in een echte vliegtuighangar op Rotterdam The Hague Airport.
The Phone Challenge
Dit bedrijfsuitje lijkt van start te gaan als een “normale” GPS tocht, maar al gauw komen de teams erachter dat niets is wat het lijkt. Bij aanvang van het evenement vinden de nietsvermoedende deelnemers een telefoon die kort daarna begint te rinkelen: "U spreekt met Mister X!".... De missie kan beginnen!
O.V. Spoor Games
Tijdens de O.V. Game gaan jullie reizend naar alle opdrachten toe. Hoe meer locaties jullie bereiken binnen de tijd, hoe meer punten je kan verdienen.
O.V. Stads Games
Tijdens de O.V. Game gaan jullie reizend naar alle opdrachten toe. Hoe meer locaties jullie bereiken binnen de tijd, hoe meer punten je kan verdienen.
Grachten Escape Amsterdam
Grachten Escape Amsterdam city game. Weten jullie de sloep te vinden en te ontsnappen over de grachten?! Tijdens dit spannende stadsspel probeer jij met je team uit de stad te ontsnappen door raadsels en puzzels op te lossen op verschillende verrassende locaties in het centrum van Amsterdam en ontsnap je over het water.
Amsterdam City Hunt
Amsterdam City Hunt is een stadsspel die vanaf het begin spannend is en het oeroude jager instinct naar boven haalt. De groep zal opgesplitst worden in verschillende teams: de “vossen” en de “jagers”. Beide teams kunnen ten alle tijden met elkaar communiceren
Rooftop Escape Amsterdam
De leukste city escape van Amsterdam. De Rooftop Escape. Echte teambuilding, spanning en sensatie. Ga nu de strijd aan met je collega´s tijdens jullie teamuitje.
Escape the City
Met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen ontvluchten binnen de afgesproken, lukt jullie het?! Bij dit evenement is teamwork het sleutelwoord naar succes!
Smartphone City Challenge
Met je eigen smartphone een avontuur beleven in de stad Amsterdam? De Smartphone City Challenge biedt een mix van kennis en puzzelopdrachten in combinatie met leuke bucketlist opdrachten. Door middel van een eigen Whatsapp groep krijgen jullie opdrachten binnen die in het stadscentrum van Amsterdam moeten worden volbracht.
Westerpark iPad Sloepen Game
Dit uitdagende interactieve spel vind zowel in het Westerpark als in de grachten van West Amsterdam plaats. Je leert het groene- en altijd gezellige park beter kennen en wordt uitgedaagd om zo goed mogelijk als team samen te werken terwijl jullie door het park wandelen en met de sloep over de grachten navigeren.
iPad City Game Zeeland
Op zoek naar een nieuw en innovatief teamuitje? De iPad City Game Zeeland is hét tablet evenement wat je gedaan moet hebben...
Whatsappgame Zeeland
Een leuke, lachwekkende activiteit vol spanning en sensatie op een prachtige Zeeuwse locatie.
Robinson City Event
A teambuilding event in Rotterdam which requires team tactics, insight, speed and a lot of fun. Normally played on a beach or an uninhabited Island, now you can play this fun teambuilding event in Rotterdam.
iPad City Game
Experience Amsterdam in a fun and interactive way during our iPad City Game. Compete with teams against each other and make the craziest pictures during this fun city game in Amsterdam. This is the city game that you have to be done!
iPad City Game
Ondek Amsterdam op een leuke en interactieve manier tijdens onze iPad City Game. Strijd met teams tegen elkaar en maak de gekste foto's tijdens dit leuke stadsspel in Amsterdam. Dit is dé stadsgame van Amsterdam die je gedaan moet hebben.
Rotterdam - City Dropping
Eine spannende und aktive Tour durch Rotterdam, bei der ihr interessante Plätze der Stadt entdeckt. In Teams und mithilfe unserer App schaut ihr euch die Stadt an und erfüllt verschiedenste Aufgaben.
Urban Escape
Can you escape the city in time?
Pub Quiz
Wie eindigt deze Pub Quiz met de meeste punten en mag zich het slimste team noemen? Lekker ontspannen vragen beantwoorden met je team onder het genot van een drankje. Wij maken van deze Pub Quiz één groot feest op een gezellige locatie in Amsterdam.
City Dropping Rotterdam
Discover Rotterdam during this fun interactive event. Using GPS or our Be Route App and completing various challenges, your team has to find their way through the city
iPad City Challenge
The iPad city challenge is an interactive event and certainly not to be missed!
iPad Beach Game
De iPad moove Team game is het tablet spel wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft, strijd met ons om de winst tijdens de iPad team game
Get In To The Party
Een omgekeerde Escape ervaring. Vindt door middel van aanwijzingen de feestkamer waar speciaal voor jullie een feest wordt georganiseerd! Een spannend, feestelijk en hilarisch uitje op een unieke locatie meters boven de zee.
Escape the Pier
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Be pub quiz
Wie van jullie is het slimste team? Test je kennis en strijd tegen je vrienden en collega’s in de spannende Be Pub Quiz. De gezelligste Pub Quiz van Nederland!
City Tocht Den Haag
Verken onze Hofstad, Den Haag, in dit bedrijfsuitje. Een leuke, interactieve manier om de stad te leren kennen.
T2 Flower Power Tour
Terug naar de tijd van de Flower Power, met onze klassieke Volkswagen T2 Oldtimers! Lekker toeren in een stoet T2’s, bloemenkrans om, gitaartje erbij en genieten maar.
Zandsculpturen workshop
Met dit bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje leer je weer even helemaal dat kind in jezelf herontdekken.
Koeien Pimp workshop
“Creëer je eigen Trendy Koe” Tijdens deze superleuke schilderworkshop ontstaan de meest fantastische creaties. Onze koe is gemaakt van papier mache en heeft een afmeting van 40 cm. Hij staat geweldig op kantoor of in je huiskamer want na het pimpen is hij van jou!!!
High Tea & Tassenpimp
Een leuke creatieve ochtend of middag!
The Phone Challenge Scheveningen
Terwijl jullie lekker een drankje aan het doen zijn in een gezellige horeca gelegenheid staat er al een verdachte ouderwetse telefoon op jullie tafel. Bij aanvang van het evenementen horen de nietsvermoedende deelnemers ineens de telefoon afgaan: "U spreekt met Mister X!" .... De missie kan beginnen!
The Phone Challenge Den Haag
Terwijl jullie lekker een drankje aan het doen zijn in een gezellige horeca gelegenheid, komt er een verdachte ouderwetse telefoon op jullie tafel. Bij aanvang van het bedrijfsuitje horen de nietsvermoedende deelnemers ineens de telefoon afgaan: "U spreekt met Mister X!" .... De missie kan beginnen!
iPad Team Challenge On Tour
Een superleuke challenge met de iPad Moove app als leidraad op iPads! In groepjes leg je een leuke, informatieve maar zeker ook grappige route af door een stad, door de duinen of bosgebied. Het kan allemaal. Gedurende deze route zullen er vragen en opdrachten beantwoord moeten worden op de iPad!
iPad City Game
De iPad City game is het tablet stad spel wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft, strijd met ons om de winst tijdens de iPad city game
Discover Delft 2.0
Een heerlijke gloednieuwe interactieve wandeltocht door Delft . Dit is Discover Delft 2.0
The Phone Challenge Delft
Een mysterieus persoon aan de lijn die zich Mister X noemt… De missie gaat van start! Een uitje vol spanning ,humor en sensatie....
City Tocht Delft
Een leuke ,ontspannen City Tocht met als decor de oude stadshistorie van Delft. Door onze gezellige route met vragen ontdekken jullie Delft op een bijzondere manier.
Ipad City Game Delft
De IPad City Game Delft is onze interactieve stadsgame in Delft . Een middag vol met leuke en uitdagende opdrachten die je doorgestuurd krijgt via onze unieke app. Lees meer..
Escape The City Rotterdam
Escape The City Rotterdam Imagine….its the year 2080 and Rotterdam is coverd by a large dome. Nobody can leave or enter the city. Life inside the dome is tough. For the first time in 30 years, you and your friends have the opportunity to escape the city!
Farmers Park Golf
Farmers golfing in the city park of Amsterdam, an enjoyable day! Who will win this course and leaves with the prices?
iPad Quiz
The newest and interactive activity where you battle against different teams with different questions, movies and photo's. The iPad Quiz ensures relaxment but also a lot of competition.
"Be a local" fun tour
Experience a whole new dimension of the Hague! The "be a local" fun tour takes you the fun areas that only the locals know of.
Museum Tocht Den Haag
Geniet van Den Haag en Scheveningen en bezoek gedurende de tocht 1 of meerdere Musea en eindig met een barbecue op het strand...
Big Boathouse Event
Ben je met een groep van 100 of meer personen? Beleef dan dit superleuke event met activiteiten op inschrijving bij het Amstel Boathouse.
iPad City Game
The iPad plays a central role in this event and with our unique app it will take you and your team on an unforgettable adventure through Rotterdam.
WhatsApp Challenge
Experience the suspense and excitement in this WhatsApp event.
Water Escape Rotterdam
Ga jij de uitdaging aan met je Team om binnen de afgesproken tijd het virus van de kapitein te achterhalen. Verlaat op een spectaculaire wijze via het water de SS Rotterdam om in het centrum van Rotterdam dit originele spel te spelen? Werk samen met collega's of vrienden om de juiste combinatie te vinden!
Escape The City Rotterdam
Will you take on the challenge to escape Rotterdam within the allotted time? Work together with your team to find a way out of the city!
iPad City Game Rotterdam
In deze game, die gespeeld wordt op de Ipad, ga je samen met jouw team de strijd aan en beleef je samen met jouw team een ongekend avontuur in Rotterdam.
Eco Solex Tour Den Haag
Geruisloos toeren op de Eco Solex en natuurlijk helemaal ecologisch verantwoord. Een mooie tocht langs Haagse bezienswaardigheden met een competitie tussen de verschillende teams of gewoon lekker met zijn allen.
Eco Solex Tour Scheveningen
Scheveningen verkennen met de Eco Solex. Een ecologisch verantwoord uitje langs zee strand en de duinen.
Oh Oh Den Haag...
Wie kent dat liedje oh oh Den Haag , mooie stad achter de Duinen, nou niet? Ontdek alles uit het liedje op Haagsche stadsfietsen.....
Big City Game Den Haag
Een spectaculaire Big City Game in en door Den Haag. Leer onze hofstad op een nieuwe manier kennen, in een leuk wisselprogramma per fiets, kickbike, tuk tuk, eco solex, gCab, tandem, of te voet!
iPad Teamchallenge
De iPad Teamchallenge Quiz is een nieuwe en interactieve activiteit die aangeboden kan worden op bijna iedere locatie. In deze quiz nemen de deelnemers het tegen elkaar op in een iPad quiz met vragen, filmpjes en foto’s. Dit alles onder de begeleiding van een ware quizmaster!
Big City Game - Run & GO
Ga de strijd aan met je collega's in deze spannende "Run & GO" City game. Verspreid over de Haagse Binnenstad vind je 10 tot 20 verschillende checkpoints met opdrachten. Door je transportkaarten goed in te zetten verplaats je met diverse vervoersmiddelen zo snel mogelijk om voor de winst te gaan.
The Phone Challenge Den Haag
Terwijl jullie lekker een drankje aan het doen zijn in een gezellige horeca gelegenheid staat er al een verdachte ouderwetse telefoon op jullie tafel. Bij aanvang van het evenementen horen de nietsvermoedende deelnemers ineens de telefoon afgaan: "U spreekt met Mister X!" .... De missie kan beginnen!
iPad City Game Den Haag
De iPad City game is het tablet evenement wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft. Nu nieuw en exclusief bij ons, de iPad city game Den Haag
Urban Escape Den Haag Scheveningen
Met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen ontvluchten binnen de afgesproken, lukt jullie het?! Bij dit evenement is teamwork het sleutelwoord naar succes!
Whatsapp game Zeeland
Een leuke, lachwekkende activiteit vol spanning en sensatie op een prachtige Zeeuwse locatie.
Whatsapp game Zeeland
Een leuke, lachwekkende activiteit vol spanning en sensatie op een prachtige Zeeuwse locatie.
Eco Solex Tour Hoek van Holland
Door 'De Glazen Stad' op de Eco Solex. Een echte westlandse "Plukkie Al" ervaring.
The Phone Challenge Delft
Terwijl jullie lekker een drankje aan het doen zijn in een gezellige horeca gelegenheid staat er al een verdachte ouderwetse telefoon op jullie tafel. Bij aanvang van het evenementen horen de nietsvermoedende deelnemers ineens de telefoon afgaan: "U spreekt met Mister X!" .... De missie kan beginnen!
Highland Games
Highland games, in navolging van shotse clans die zo’n 4000 jaar geleden deze traditie begonnen gaan we met zijn alle de uitdaging met elkaar aan.
Farmer Games
Een dag als echte boer of boerin beleven! Op onze traditionele boerderij ontvangen wij u voor een gezellige dag met uidagende en ludieke spellen
GPS City Fietstocht Amsterdam
Verken Amsterdam, de historische hoofdstad van Nederland, tijdens deze interactieve gps fietstocht.
Smartphone City Challenge Amsterdam
Met je eigen smartphone een avontuur beleven in de stad Amsterdam. Elk team krijgt zijn eigen Whatsapp groep waar de opdrachten binnenkomen.
Eco Solex Tour Amsterdam
Op de moderne Eco Solex door Amsterdam toeren. Dat wordt genieten. Met de geluidloze elektromotor zoem je door de straten op zoek naar de juiste route
The Phone Challenge Rotterdam
Nieuw, in Rotterdam! Een spannend en gezellig uitje in het centrum van Rotterdam. Vindt door middel van het oplossen van raadsels, opdrachten en coördinaten je weg naar Mister X.
The Phone Challenge Delft
Een leuk evenement vol spanning en sensatie… Bij ontvangst in het café/restaurant zal er geen instructeur op jullie staan te wachten. Er gaat ineens een telefoon over. Een mysterieus persoon aan de lijn die zich Mister X noemt… De missie gaat van start!
Ipad City Game
De IPad City Game is onze nieuwste interactieve stadsgame in Delft en Rotterdam. Een middag vol met leuke en uitdagende opdrachten die je doorgestuurd krijgt via onze unieke app. Jullie team krijgt een Ipad en de opdracht is heel simpel…Be Smart, Fast en Creative en alleen dan gaat jullie team er met de hoofdprijs vandoor. Beleef de stad met je Ipad!
Be Pub Quiz
Wie van jullie is het slimste team. Test je kennis en strijd tegen je vrienden en collega’s in de spannende Be Pub Quiz. De gezelligste Pub Quiz van Nederland. Al te boeken vanaf €17,50.
Den Haag Vandaag
Verken met je groep op grappige wijze "politiek" Den Haag, de residentie van ons land per sloep, tandem en benenwagen... Dag mr. president!