Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winteruitjes / Ipad Autopuzzeltour Breda

Ipad Autopuzzeltour Breda

Event description

De iPad Challenge Tour is onze leukste interactieve activiteit. De iPad is leidend tijdens deze activiteit. Met de app beleef je een ongekend avontuur in je auto. Met een ingebouwde map zie je precies waar jouw team zich bevindt en waar je naar toe moet. Op verschillende punten in de stad en omgeving zijn opdrachten uit te voeren en punten te verdienen. Maar, dit is natuurlijk niet alles, je ziet ook waar de andere teams zich bevinden, welke opdrachten zij al hebben gedaan en wat de tussenstand is. Je kan met elkaar chatten maar elkaar ook saboteren, je stuurt de tegenstander een gebroken iPadscreen of bezorgt ze de schrik van hun leven.. Jullie doel is om zoveel mogelijk van de opdrachten uit te voeren of vragen te beantwoorden op de verschillende locaties! Geniet, lach, beleef, saboteer... de iPad Challenge Tour!

Hoe werkt het?

We starten met jullie auto's op een nader te bepalen locatie te Breda. Onze begeleiding staat klaar met een groot aantal iPads van formaat 9,7". Het spel, de speciale APP, is klaar gezet en op 1 scherm worden alle acties uitgevoerd. Allereerst dient het team naar een punt op de digitale kaart te rijden. Als men daar is popt automatisch meer informatie op. Een highlight dus. Vervolgens komt een opdracht, dit kan een vraag, puzzel of foto opdracht zijn. Vervul deze, de score wordt automatisch bijgewerkt, en een nieuw punt popt op in je iPad scherm. Tijdens de tour volgen dus vele punten, opdrachten en highlights. Je ziet een realtime score, hoe doen de andere teams het? Na circa 2 uur komen de teams terug en zullen wij een leuke prijsuitreiking verzorgen.

Programm Example

 • Optie: Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
 • Instructie voor de bestuurder en navigatoren (opdrachten)
 • Tocht met opdrachten op de iPad
 • Optie: Tijdens de tocht een stop voor een lekker kopje warme erwtensoep
 • Afsluiting en prijsuitreiking

Duration

Deze tocht duurt circa 2 tot 3 uur

Location

 • Breda regio

Prices starting at

 • iPad Challenge Tour tot 6 auto's is te boeken voor €750,00 excl. btw
 • iPad Challenge Tour van 6 tot 20 auto's €125,00 per auto excl. btw
 • iPad Challenge Tour van 20 tot 50 auto's €122,50 per auto excl. btw
 • iPad Challenge Tour van > 50 auto's €120,00 per auto excl. btw (als men met 5 personen in een auto zit, €24 pp)
Prijzen zijn inclusief iPad, maar exclusief auto's. Deze prijs is verder inclusief begeleiding, organisatie, mogelijkheid om een aantal eigen opdrachten toe te voegen in de iPad challenge en leuke prijsuitreiking met prijzen. Tegen geringe meerkosten verzorgen wij de iPad Challenge Tour ook in uw woonplaats, desgewenst in voertaal Engels.

Costs extensions

Meerprijzen vanaf 20 personen te boeken:

 • Teambuilding games: Tijdens de iPad Challenge Tour verzorgt onze instructeur diverse verrassende teambuilding opdrachten per team. Wie neemt de leiding en werkt goed en efficiënt samen. Een leuke aanvulling op de iPad Challenge Tour voor € 5 p.p. extra.
 • Brain games: tijdens de iPad Challenge Tour gaat onze instructeur elk team de mentaliteit en cohesie testen. Wie denkt snel, luistert goed en kent een olifantengeheugen. Een leuke mentale aanvulling op de iPad Challenge Tour voor € 5 p.p. extra.
 • Boerengolf of Voetgolf: Sla of schop om beurten in zo'n min mogelijk slagen een parcours van 4 holes met je team. Een leuke sportieve activiteit tijdens de iPad Challenge Tour voor € 7,50 p.p. extra

Availability

Deze activiteit is het gehele jaar door mogelijk op alle dagen van de week.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Glope Event Glope Event Glope Event Glope Event

Send to a friend

Be Xventure Horeca

bexventure horeca.png

 • Horeca op aanvraag
Informatie
Prijzen zijn exclusief btw

 

Filed under: