Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winteruitjes

Winteruitjes Breda

Ipad Autopuzzeltour Breda
Leuke uitdagende manier om Breda te zien. Volg de route en beantwoord de vragen op de iPad om verder te kunnen... Welke auto en team wint?
Fun Curling Optisport Breda
Fun Curling Breda is een leuke en recreatieve clinic waarbij je het Curlen op een leuke manier leert ervaren. Duw de stenen vooruit, veeg met je bezem en tracht je steen in het huis te laten belanden!
IJsspelen Optisport Breda
Ijsspelen Optisport Breda is een origineel winteruitje met hoog fun gehalte waar nog lang over na gepraat zal worden. In teams gaan jullie op het ijs de strijd aan in verschillende leuke ijsspelen!
IJssculpturen Breda
Onze ijssculpturen workshop is een zeer verrassende workshop voor jong en oud! Elk team van 3 personen krijgt een kristal heldere ijsblok met materialen, na een 3D ontwerp en goedkeuring mag men lekker 'hakken'. Welk team realiseert een mooi sculptuur en wint de prijs!?
Pup Quiz Breda
Noem het maar een quiz 2.0, want wij houden van interactie en veel variatie. In onze pub quiz Breda zijn verschillende leuke en uitdagende rondes te doorstaan! Welk team heeft de meeste kennis en gaat er met de prijs vandoor!?
Ipad Winter Autotour Breda
Een leuke en uitdagende manier om Breda te ervaren is in onze iPad winter autotour. Volg de route en beantwoord de vragen op de iPad om verder te kunnen.
ZINGO! Personeelsfeest Breda
Zingo is bingo en zingen in een. Een foute Zingo betekend voor de groep zingen... gegarandeerd lachen! Wij kleden dit programma geheel aan met DJ, feestavond, diner en drankjes. De locatie sluiten we samen kort.
Indoor Games
De Indoor Games zijn leuke uitdagende spellen die binnen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld op uw eigen locatie. Wij hebben 2 programma's voor u!
Moord op de skileraar Breda
Bij Moord op de skileraar Breda gaan jullie tijdens een heerlijk diner met een informatiepakket en je eigen fantasie aan de slag om erachter te komen waarom Rudy de skileraar vermoord is. Een spel vol verrassingen, plot theorieën en leuke opdrachten! Een moord om van te 'smullen'!
Be Xventure Horeca

bexventure horeca.png

  • Horeca op aanvraag
Informatie
Prijzen zijn exclusief btw