Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Teambuilding Games

Teambuilding Games Breda

Expeditie Robinson Breda
Expeditie Robinson Breda is een team challenge waarbij creativiteit, intelligentie en teambuilding voorop staan. In verschillende testen nemen de deelnemers het tegen elkaar op. Het zijn actieve, en spannende onderdelen. Ben jij avontuurlijk genoeg om hieraan deel te nemen en ben je bereid om alles te geven?
Breda Creative game
Breda creative Game is een is een leuke, lachwekkende en creatieve tocht door Breda vol met opdrachten.
Escape the city Breda
Escape the city Breda binnen de afgesproken tijd door het oplossen van cryptische raadsels, het kraken van codes en het oplossen van puzzels! Probeer het uit en doe mee met Escape the City.
Indoor Games Breda
De Indoor Games Breda zijn leuke uitdagende spellen die binnen gedaan kunnen worden, bijvoorbeeld op uw eigen locatie. Dus WKR proof! U kunt kiezen uit onze Robinson Games of de hilarische Minute to win it games!
iPad City Game Breda
Je hebt citygames op papier met opdrachtenmap en je hebt citygames op een iPad met alle opdrachten, vragen, route op 1 scherm. Volledig interactief, realtime en fun. Dat is onze iPad Citygame Breda!
Levend Stratego Breda
Levend stratego Breda is een actieve activiteit. Win in diverse teamopdrachten zo veel mogelijk rangen voor je team, verstop de vlag en leven stratego kan beginnen!
Be Xventure Horeca

bexventure horeca.png

  • Op aanvraag
Informatie
Prijzen zijn exclusief btw